Firmakaffe med Kristians Kaffe


 - Firmakaffe med mulighed for egne labels
- Kaffeabonnementer uden binding
- Salg og udlejning af espressomaskiner (mulighed for serviceaftale)
- Salg af bryggeudstyr og reservedele

Fantastisk kaffe giver arbejdsglæde

Er du på udkig efter fantastisk kaffe som giver glade og smilende medarbejdere og leder du efter en leverandør af firmakaffe, hvor det er jeres behov der er i højsædet, så er vi klar til at hjælpe. Vi mener at god medarbejderkaffe giver arbejdsglæde i hverdagen og vi mener bestemt også, at det kan ses på bundlinjen!

Vi leverer virksomhedskaffe i hele Danmark, ja vi har sågar kunder i Tyskland og vi skræddersyr kaffen, så det passer netop jeres behov, uanset om I drikker 50 kopper om ugen eller 500 om dagen.

Vi kan levere kaffen med jeres eget logo og slogans og vi laver naturligvis også kaffeposer som firmagaver.

Vi ser det som et samarbejde, hvor vores succes afhænger af jeres tilfredshed og derfor vil vi gøre vores ypperste for at I får en god kaffeoplevelse, hver gang!

...og glade kunder

Hvadenten det er kaffen i venteværelset, i mødelokalet eller i receptionen, så byder mange virksomheder deres kunder på kaffe. Lad os hjælpe med at sammensætte en blanding, som smager fremragende og som efterlader et bredt smil på kundernes ansigt - en kaffe I kan være stolte af og som kunderne husker!

Service, udlejning samt salg maskiner og reservedele

CREM INTERNATIONAL er et globalt anerkendt firma, inden for produktion af professionelle kaffemaskiner, med mere end 100 års kombineret erfaring på markedet og salg i mere end 90 lande. Crem International udvikler, producerer og markedsfører kaffemaskiner under tre stærke brands - Coffee Queen, Expobar og Spengler - til kontorer, caféer, caféer, restauranter, catering og offentlige rum. Kristians Kaffe er offiiciel forhandler af Coffee Queen og Expobar.

Crem

Hos Kristians Kaffe tilbyder vi service af espressomasiner, salg af kaffemaskiner, espressomaskiner samt kaffekværne. Vi tilbyder reservelde til favorable priser og vi arrangerer også udlejning af udstyr til enkeltstående arrangementer eller på månedsbasis. Så er du nystartet café, eventmanager eller ønsker at udskifte espressomaskine og kværn til noget større eller mindre for den sags skyld, så er vi klar med råd og vejledning og den rigtige løsning. Vi kan både levere nye som brugte maskiner i alle prislejer.

Prøv vores mobile kaffebar

Vores mobile kaffebarer kan komme rundt overalt. Begivenheder som mærkedage, receptioner, Åbent Hus, fødselsdagsfest eller slet og ret som medarbejderpleje er meget typiske. For virksomheden er det en god og nem måde at vise medarbejderne at de er værdsatte og kunderne ligeså. Mulighederne er mange og vi indgår meget gerne i en dialog omkring mulighederne med enkeltstående events til faste kaffedage. Kun fantasien sætter grænser.

Ring og hør nærmere og lad os finde en god kaffeordning sammen!


 

Om Kristian

Hos Kristians Kaffe er vi glade for kaffe og alle aspekter omkring brygning og bønnens vej til de smagfulde dråber. Vi arbejder ikke alene som baristaer, men tilbyder også foredrag og seminarer, hvis du ønsker at vide mere om kaffe, eller blive bedre til at brygge den. Vi tilbyder også ristekurser i vores eget kafferisteri i Kvistgård, lidt uden for Helsingør.

Om kaffen

  • Vi sætter god kvalitet i højsædet hos Kristians Kaffe og vi udvælger nøje kaffeblandingerne ud fra den bedste aroma og smagsoplevelse. Vi importerer derfor selv de grønne kaffebønner fra hele verden og sammensætter selv vores kaffeblandinger og risteprofiler. Hos os er kaffen altid friskristet og vi har altid kaffe på lager på risteriet i Kvistgård. 

Kontaktinformation


Instagram