Tag med på Barista skole eller book et kaffeforedrag

Kurser og foredrag

På vores eget risteri i Kvistgård afholder vi kurser for alle, som ønsker et indblik i kaffens verden - både selve kaffen, men også alt fra bønnens vej fra plante til kop og alt derimellem. Vi elsker kaffe! Om du er privatperson, et firma eller en gruppe, så vil vores kurser og foredrag kunne skaleres og brygges sammen, så de passer lige netop jer. Kurserne vil ligge i webshoppen, men ved specielle ønsker, så benyt gerne kontaktformularen til forespørgsler.

Kurser til private

Hvad enten du er nybegynder eller øvet inden for kaffe, kan vi tilbyde et kursus til dig. Vi underviser i espressobrygning, latte art, sort kaffe m.m. På kurserne vil vi gå i dybden med teori og teknik, og du vil få værktøjer med hjem, som du kan bruge til at brygge en bedre kop kaffe.

Kurser til erhverv

Vores erhvervskurser er rettet mod dig, der lever af at servere kaffe. På kurset vil du og dit personale lære at brygge konsistent god kaffe. Vi vil gennemgå teori, udstyr samt baristateknik. På kurset vil vi anvende professionelt espressoudstyr. Såfremt det ønskes, kan undervisningen også finde sted i virksomheden, med eget udstyr.

Foredrag

Hvad er kaffe, og hvor kommer kaffe fra? Hvordan er kaffens vej fra kaffebusken frem til koppen? Hvordan bliver kaffen forarbejdet undervejs? Dette er nogle af spørgsmålene, du kan få svar på hvis du deltager i et foredrag om kaffe. Her vil du få et indblik i kaffens univers og med din egen mund smag hvor forskelligt kaffe kan smage, alt efter hvor det geografisk kommer fra.