Firmakaffe med Kristians Kaffe

 

  • Firmakaffe med mulighed for egne labels
  • Kaffeabonnementer uden binding
  • Salg og udlejning af espressomaskiner (mulighed for serviceaftale)
  • Salg af bryggeudstyr og reservedele

Fantastisk kaffe giver arbejdsglæde

Er du på udkig efter fantastisk kaffe, som giver glade og smilende medarbejdere, og leder du efter en leverandør af firmakaffe, hvor det er jeres behov, der er i højsædet, så er vi klar til at hjælpe. Vi mener, at god medarbejderkaffe giver arbejdsglæde i hverdagen, og vi mener bestemt også, at det kan ses på bundlinjen!

Vi leverer virksomhedskaffe i hele Danmark, ja vi har sågar kunder i Tyskland, og vi skræddersyr kaffen, så det passer til netop jeres behov, uanset om I drikker 50 kopper om ugen eller 500 om dagen.

Vi kan levere kaffen med jeres eget logo og slogans, og vi laver naturligvis også kaffeposer som firmagaver.

Vi ser det som et samarbejde, hvor vores succes afhænger af jeres tilfredshed, og derfor vil vi gøre vores ypperste for, at I får en god kaffeoplevelse - hver gang!

...og glade kunder

Hvad enten det er kaffen i venteværelset, i mødelokalet eller i receptionen, så byder mange virksomheder deres kunder på kaffe. Lad os hjælpe med at sammensætte en blanding, som smager fremragende, og som efterlader et bredt smil på kundernes ansigt - en kaffe I kan være stolte af, og som kunderne husker.

Service, udlejning samt salg maskiner og reservedele

CREM INTERNATIONAL er et globalt anerkendt firma inden for produktion af professionelle kaffemaskiner. De har mere end 100 års kombineret erfaring på markedet og salg i mere end 90 lande. Crem International udvikler, producerer og markedsfører kaffemaskiner under tre stærke brands - Coffee Queen, Expobar og Spengler - til kontorer, caféer, restauranter, catering og offentlige rum. Kristians Kaffe er offiiciel forhandler af Coffee Queen og Expobar.

 

Hos Kristians Kaffe tilbyder vi service af espressomasiner, salg af kaffemaskiner, espressomaskiner samt kaffekværne. Vi tilbyder reservedele til favorable priser, og vi arrangerer også udlejning af udstyr til enkeltstående arrangementer eller på månedsbasis. Så er du nystartet café, eventmanager eller ønsker at udskifte espressomaskine og kværn til noget større eller mindre for den sags skyld, så er vi klar med råd og vejledning og den rigtige løsning. Vi kan både levere nye som brugte maskiner i alle prislejer.