Hurtig levering 1-3 hverdage
Gratis fragt på køb over DKK 449,00
Vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer
Min konto
0,00 kr.

Din kurv

Sikker checkout
Gå til kasse

Din egen kaffe

Design din unikke kaffepose

Kvalitetskaffe med din egen personlige kaffelabel

KAFFE MED DIN HELT EGEN LABEL

Vores kaffe er også din kaffe!

Design din egen kaffelabel - til private & til erhverv
Du har mulighed for at uploade dit helt eget unikke design, eller du kan benytte dig af vores editor med mulighed for personlig tekst og billede - det er nemt
Vælg den kaffe eller espresso du foretrækker
Du vælger selv hvilken kaffe du ønsker - så pakker vi kaffen med din nye, flotte label
Mulighed for genbestilling
Vi synes det er ret sejt at have sin egen private kaffe, så vi har gjort det nemt at genbestille samme ordre en anden gang
Personliggør din helt unikke kaffe
Forkæl en du holder af med en personlig og unik kvalitetskaffe, hvor du vælger dit personlige budskab - eller lav dit eget design til din café, virksomhed eller som firmagave til forretningsforbindelser
Kun fantasien sætter grænser

Her finder du inspiration til din helt egen label!

Eksempler på udvalgte kunders designs

Kristians Kaffe tilbyder design af egen kaffelabel

Vil du forkæle en du holder af med en personlig og unik kvalitetskaffe? Hos os kan du skrive din helt egen hilsen og sætte dit eget billede på kaffeposen! 

Vi har gjort det nemt for dig - upload dit design eller brug vores indbyggede editor

Er du en haj til design? Så kan du nemt og hurtigt uploade din færdige fil, som vi printer og sætter på kaffeposen for dig. Hvis du nu ikke er helt tryg ved Photoshop og Illustrator, kan du bruge vores indbyggede editor, hvor du nemt kan skrive din valgte tekst samt uploade det billede, du ønsker. Når du er tilfreds med dit label, printer vi det og sætter det på kaffeposen, før vi sender din helt unikke kaffe af sted til dig.

Dine designs kan genbruges ved næste bestilling

Du kan altid designe nye labels og lave så mange, du vil. Er du glad for dit første design, kan du dog også nemt og hurtigt genbestille kaffe med det/de label(s), du allerede har udviklet.

Kvalitetskaffe pakket ind i dit personlige design

Vi leverer kaffe af høj kvalitet, der ristes med passion på vores eget kafferisteri i Nordsjælland. Det eneste du skal gøre er at designe et label, der kan sættes på posen - og så har du en kaffe med dit helt eget, unikke præg. Du kan både få designet dit eget label som privatperson og som virksomhed.

Skab et unikt og personligt design

Har du en eller flere i din omgangskreds, der elsker god kaffe - og som også holder af at modtage personlige gaver? 

Ønsker du at give en kaffegave? Vi foreslår, at du designer et label til at sidde på kaffeposen, så fylder vi den op med kaffe af højeste kvalitet. Vores bønner er ristet med passion på eget kafferisteri i Nordsjælland, og vi lover altid at sende dig frisk kaffe, der giver den bedste smag.

Du kan selvfølgelig også designe og bestille kaffe med dit personlige udtryk til dig selv. Nogle gange skal der selvforkælelse til. Vi printer dit label og sætter på posen, som vi fylder med kvalitetskaffe og sender til dig inden for 1-3 hverdage.

Unikt design til særlige begivenheder

Skal du snart fejre bryllup, konfirmation eller jubilæum? Og ønsker du at markere dagen med noget, der ikke findes andre steder? Hos Kristians Kaffe kan du designe dit helt eget label til kaffeposen - så lover vi til gengæld, at du kan servere en rigtig god kop kaffe for gæsterne til dit arrangement.

Når du designer dit label, er der næsten uendelige muligheder. Tilføj eksempelvis et billede af brudeparret eller konfirmanden til dit label. Du kan også tilføje en tekst af helt særlig betydning for dig/jer eller en dato - for eksempel bryllupsdato eller dagen for konfirmationen. Det er helt op til dig.

Det er ligeledes oplagt at give en helt unik kaffe i gave i anledning af eksempelvis bryllupsdag, runde fødselsdage eller højtider som Valentins Dag.

Giv en ekstraordinært personlig og mindeværdig gave til en du holder af

At give en unik gave i form af kvalitetskaffe pakket ind i dit unikke design er en ægte kærlighedserklæring. Kaffe fra Kristians Kaffe med dit design på posen er en god gave til større begivenheder, men er også perfekt at give i fødselsdags- eller julegave til en kaffeelsker, du holder af.

Vælg selv den kaffe eller espresso, du foretrækker

Udover du selv skaber designet der kommer uden på posen, vælger du naturligvis også hvilken kaffe, vi skal hælde ned i posen. Drikker du filterkaffe eller espresso? Du vælger blot den kaffevariant, du foretrækker - så fylder vi den i posen og sender den af sted til dig.

Sæt virksomhedens DNA på kaffeposen og få kunderne til at huske dig

Hos Kristians Kaffe mener vi, at alle har ret til en unik kaffeoplevelse udover det sædvanlige. Derfor ristes alle vores bønner på eget kafferisteri i Nordsjælland og sendes ud til jeres virksomhed inden for 1-3 hverdage. Med vores indbyggede editor eller ved at uploade jeres eget design, sætter vi din virksomheds DNA på kaffeposerne. Så kan I være sikre på, at kunderne husker jer.

Mulighed for private label til erhvervskunder

I bestemmer selv, hvordan designet på jeres næste kaffe skal se ud, når I handler hos os. Mulighederne er så godt som uendelige, og det er kun fantasien der sætter grænser. Måske har I blot lyst til at pryde kaffeposerne med jeres logo og virksomhedsnavn, måske er I til det mere vilde eller humoristiske design. Det kan også være, I står over for at skulle afholde et større event og har lyst til at skabe og indkapsle en helt særlig stemning helt ned til de mindste detaljer.

Perfekt personlig gave til messe eller firmagave

Skal jeres virksomhed på messe, og ønsker I at kunne forkæle gæster på jeres stand samt forretningsforbindelser med en personlig gave? På messen er det et sjovt indslag, at I selv har designet udtrykket på jeres kaffe - det vil kunderne helt sikkert huske jer for. 

At vælge en kaffe af høj kvalitet vil tilmed få jeres kunder og forretningsforbindelser til at se jeres virksomhed som nogen der generelt går op i kvalitet, og at selv de små detaljer betyder noget for jer.

Firmagave
Måske står I over for at skulle vælge årets firmajulegave? Det kan også være en hvilken som helst anden anledning, hvor I ønsker at forkæle medarbejderne med god kaffe, de kan nyde derhjemme. Med jeres helt eget unikke label på kaffen har I mulighed for at forære jeres medarbejdere en perfekt personlig firmagave. 

Benyt vores label designer og skab et unikt udtryk

Med vores indbyggede editor kan I uden problemer slippe fantasien løs og skabe jeres helt eget unikke design der skal pryde kaffeposen - så sørger vi for, at indholdet er af høj kvalitet.

Det er nemt og overskueligt at benytte vores indbyggede editor, hvor I designer jeres label. Her kan I frit vælge en tekst og et billede der passer til netop jeres virksomhed.

Mulighederne er mange, når I designer et private label til jeres firmakaffe. Her har vi samlet en liste med idéer: 

- Logo + virksomhedens navn, et klassisk valg
- Fremhævelse af virksomhedens værdier, for eksempel hvis I har en bæredygtig profil
- En tekst og et billede, der fortæller noget om jer som virksomhed
- En intern joke med dertilhørende sjovt billede til årets firmajulegave
- Weekendens/ugens tilbud på messen + firmalogo
- Og mange flere… Kun fantasien sætter grænser for, hvilke udtryk I kan skabe!

Foretrækker I at uploade jeres eget design, er dette naturligvis også en mulighed.
Ofte stillede spørgsmål
Kan jeg uploade mit eget design?
Ja, du kan sagtens uploade dit eget design. 


Når du har uploadet dit design, printer vi det ud og sætter dit unikke label på kaffeposen, som vi fylder med din valgte kaffevariant.


Hvad er leveringstiden?
Leveringstiden er 1-3 dage, og vi er på arbejde og sender hele ugen! Bestil inden kl. 14:00 mandag til fredag, og vi sender samme dag.

Hvilken kaffe bliver anvendt til min bestilling?
Du vælger selv, hvilken kaffevariant du ønsker, også når du designer dit eget label. Vi har et bredt udvalg af kvalitetskaffe, både filterkaffe og espresso. 

Hele vores sortiment af kaffebønner ristes med stor passion og præcision på vores eget kafferisteri i Nordsjælland, og vi rister op til flere gange om ugen for altid at kunne tilbyde vores kunder friskristet kaffe af højeste kvalitet.

Kan du ikke finde det du søger? 

Så tøv ikke med at tage fat i vores kundeservice
kundeservice
lockenterusercartphonebubbleclockarrow-downarrow-rightcheckmark-circle
Free Shipping Limited Time Only
MENU
DEMO
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Your Cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram