Hurtig levering 1-3 hverdage
Gratis fragt på køb over DKK 449,00
Vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer
Min konto
0,00 kr.

Din kurv

Sikker checkout
Gå til kasse

Kaffe for en god sag

Når du køber kaffe går der en del af salget til en godt formål.

Se meget mere her

Kaffe med hjerteblod

Kaffe for en god sag, ligger vores hjerter og venner nært  - og alle har sin egen historie og bevæggrund. Fælles for dem alle er, at for hver solgte pose, doneres et beløb til et god formål. God læselyst og god fornøjelse!
Tanken om Kaffe for en god sag, startede egenlig med Emma, som er Kristians datter. Emma viste sig at være tosset med fodbold fra hun var helt lille og samtidig ikke helt ueffen med en bold. Kvindefoldbold har udviklet sig enormt siden, men dengang levede kvindefoldbold og pigefoldbold et meget meget stille liv. Relationen dengang var, at vi havde en barsita ansat, der på det tidspunkt læste på CBS og var i virksomhedspraktik hos netop Brøndby Kvindeelitetrup. Han er i dag formand for SCA Danmark, som er brancheorganisation for specialkaffe i Danmark, men det er en helt anden snak.
Tanken om, at kunne give noget tilbage og styrke noget, som Emma gik op i med hud og hår, uanset klub og farver blev til. Det dannede grobund for Kaffe for en god sag.
I dag spiller Emma i FC Nordsjællands elite U16 og med vores sponsorat, samt et beløb for hver pose solgt, går der et beløb til talentudvikling i Brøndbys ungdom generelt.

Du kan se mere om de enkelte samarbejdsaftaler ved at klikke på dem.
Vi er åbne for nye samarbejdsaftaler
Er kaffe for en god sag noget for dig, og har du noget, som du gerne vil give tilbage, så tag endelig fat i os!
Kontakt os i dag

Produkter

lockenterusercartphonebubbleclockarrow-downarrow-rightcheckmark-circle
Free Shipping Limited Time Only
MENU
DEMO
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Your Cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram