Hurtig levering 1-3 hverdage
Gratis fragt på køb over DKK 449,00
Vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer
Min konto
0,00 kr.

Din kurv

Sikker checkout
Gå til kasse

Lokalt kafferisteri i Nordsjælland

Vi udvælger selv, importerer selv de grønner bønner og blander, udvikler og rister selv al vores kaffe i Kvistgård 

Find vej

Dejlig friskristet kaffe fra vores eget risteri

Vores risteri er beliggende i Nordsjælland, nærmere bestemt Kvistgård, der ligger 5 minutter fra kunstmuseet Louisiana og kun 7-8 minutter fra Fredensborg. Sidst men ikke mindst er der kun et langt stenkast til Helsingør og skønne Kronborg.

Døren til vores kafferisteri er altid åben. Her har vi også showroom med udstilling af maskiner, udstyr mm. Vi er altid klar til at vejlede, hjælpe og rådgive indenfor kaffe, om det så er valg af kaffebønner, brygmetoder eller måske endda en helt ny espressomaskine. Mulighederne er mange, og kun fantasien sætter grænser.

"Kaffe er jo bare kaffe"

Mange af os er vokset op med, at "kaffe er bare kaffe" - det er vi også!

Kaffen blev set på som et produkt med få variationer og blev ofte blot klassificeret som ‘godt’ eller ‘dårligt’. Men kaffe er meget mere, det kender vi fra vinens verden. De senere år har også øl oplevet en opblomstring med mange nye, små mikrobryggerier.

Når man først begynder at fordybe sig i noget, så begynder nuancerne også at titte frem. Det kan være faktorer, som hvor kaffen kommer fra og hvilken betydning, det har for kaffens smag. Hvordan er kaffen dyrket, hvor er den dyrket, og hvordan bliver den processeret efter høst. Om det er vin, kaffe eller racercykler, så vil der åbne sig en hel ny verden, når man dykker ned i det, og dykker man lidt dybere ned i kaffens verden, finder man hurtigt ud af, at “kaffe ikke bare er kaffe”.

Kræver god kaffe dyrt udstyr? 
- Slet ikke!

Brygning af kaffe er en videnskab - eller kan i hvert fald gøres til det. Men det behøver ikke at være besværligt. Tænk bare på Laura i Matador, som hælder vand på den store Madam Blå med rolig hånd. Det har måske ikke smagt så godt, som det gør i dag. Det skyldes, at kaffebønnernes kvalitet har udviklet sig enormt over de sidste årtier, men metoden Laura benytter fejler ikke noget!

Der er selvfølgelig mange måder at tilberede en kop kaffe på og nuvel, så kan man lave en god kaffe med simple redskaber, men skal man brygge espresso, så spiller udstyret og specielt kværnen en væsentlig rolle. Der findes meget udstyr på markedet, og vi har stor erfaring med, hvad man skal vælge og hvorfor. På den måde kan du som både nybegynder og som erfaren ud i kaffens univers trygt købe dit udstyr hos os.

Husk blot at alle maskiner kræver vedligeholdelse og blødt og filtreret vand. Skulle uheldet være ude, kan du få serviceret din maskine hos os, hvad enten det er et simpelt skift af pakninger og smøring, eller det er den helt store tur.

Vores helt eget risteri

Vi rister selv alt vores kaffe på en stor kafferister fra græske Coffeetool. Modellen hedder R15/18 og har en kapacitet på 15 kg grønne bønner, som typisk giver ca. 12,5 kg ristet kaffe. Det giver os effektivt 50 kg ristet kaffe i timen, da vi kan nå 4 rist pr. time ved maksimal belastning.

Vi udvikler selv alle vores smagsprofiler, og vi gemmer alle de kaffeprofiler og varianter, som vi har udviklet specifikt til hver kaffe. Risteprofilen er vores og din sikkerhed for, at vi leverer et konsistent produkt hver gang

Kafferisteren anbefaler

Espresso Original.
Espresso Original er vores mest alsidige kaffe. Vi har med denne kaffe ønsket at udvikle en kaffe som alle kan lide. Hvis ikke du har stiftet kendskab til vores kaffer endnu, vil jeg anbefale at prøve denne espresso. Den fungerer rigtig godt i en semiautomatisk espressomaskine, men også i en fuldautomatisk kaffemaskine.
Klaus Kampmann, ristemester & indehaver
KØB ESPRESSO ORIGINAL HER

Bæredygtige materialer

Hos Kristians Kaffe forsøger vi at gøre, hvad vi kan for at mindske vores aftryk på miljøet. Vi arbejder hele tiden for at optimere vores virksomhed til at være mere bæredygtig. Bl.a. bruger vi ikke aluminium i vores kaffeposer.

Køb friskristet kaffe udenfor vores åbningstider

24 timer i døgnet

365 dage om året

KRISTIANS KAFFEAUTOMAT: Køb friskristet kaffe udenfor vores åbningstider i vores kaffeautomat i Kvistgård

Det værste er at løbe tør for god kvalitetskaffe, og i en travl hverdag kan bestillingen af denne nogle gange smutte. Derfor har vi etableret kaffeautomaten, så du nemt og bekvemt kan afhente din favoritkaffe, når det passer netop dig.
LÆS MERe HER
Find vej til Kristians Kafferisteri

Via Google Maps

Linket åbner i en ny fane 

Få rutevejledning

Adresse

Oldenvej 43 3490 Kvistgård

Brug for hjælp?

hello@kristianskaffe.dk

Send os en mail hvis du mod forventning oplever problemer med Kaffeautomaten - vi besvarer hurtigst muligt! 
lockenvelopeenterusercartphonemap-markermapbubblehistoryclockarrow-rightcheckmark-circle
Free Shipping Limited Time Only
MENU
DEMO
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Your Cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram