Hurtig levering 1-3 hverdage
Gratis fragt på køb over DKK 449,00
Vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer
Min konto
0,00 kr.

Din kurv

Sikker checkout
Gå til kasse

Løsninger til erhverv

Er kaffe en stor del af jeres arbejdsdag? Og mangler I en god kaffeløsning?

Server kvalitetskaffe for medarbejdere, gæster og kunder

Hos Kristians Kaffe har vi en bred viden om kaffe. Vi rister selv al vores kaffe på vores kafferisteri i Nordsjælland, og dertil har vi efterhånden god erfaring med at udvikle specielle kaffevarianter i samarbejde med kunder. Derfor har vi også mulighed for at tilbyde en kaffevariant, der passer til netop jeres behov. Udover I kan få udviklet jeres helt egen, særlige kaffevariant, kan vi ligeledes tilbyde private labels på kaffeposerne, så jeres DNA fremstår klart og tydeligt på emballagen.

Med vores mange års erfaring inden for kaffeverdenen, og med vores viden om kafferistning og brygning af den gode kop kaffe, tilbyder vi en komplet skræddersyet kaffeløsning. Det er vigtigt for os, at det endelige valg af kaffemaskiner, udstyr og kaffe passer til lige netop jer og jeres arbejdsdag, uanset om I er en café eller har behov for at kunne servere kvalitetskaffe på kontoret til medarbejdere, gæster og kunder.

Restaurationsbranchen

Café og restauranter

Vi er leverandør til cafeer, restauranter, firmakantiner m.m., hvor vi hjælper vores kunder med at servere kaffe i verdensklasse.  
Kaffe af høj kvalitet
Maskiner, kværne og udstyr
Service af maskiner
Baristakursus
Som kunde hos os får du adgang til hele vores sortiment og rådgivning. Vi guider med glæde i valg af maskiner samt det korrekte udstyr, ligesom vi gerne tager en snak om den/de kaffetype(r), der passer bedst til jeres behov. Det er dog også muligt at benytte sig af enkeltestående services.
Se mere

Firma

Virksomheder
Som leverandør til virksomheder tilbyder vi mere end blot god kaffe, vi tilbyder også hjælp og vejledning.
God kaffe på kontoret
Maskiner, kværne og udstyr
Service af maskiner
Lej en Barista
Er du kunde hos os, har du adgang til hele vores sortiment samt rådgivning i alt, der er værd at vide om kaffeverdenen. Vi hjælper gerne til med at vælge kaffemaskine, udstyr og kaffevariant, så det passer til jeres behov. Det er også muligt at benytte sig af enkeltestående services.
SE MERE
Kaffeløsning til erhverv - firmakaffe i høj kvalitet
Fantastisk kaffe skaber arbejdsglæde blandt medarbejdere - og gør kunderne glade!

Vi mener, at god medarbejderkaffe giver arbejdsglæde i hverdagen, og vi mener bestemt også, at det kan ses på bundlinjen! Vi leverer virksomhedskaffe i hele Danmark, og vi skræddersyr kaffeløsningen, så den passer til jeres behov, uanset om I drikker 50 kopper om ugen eller 500 om dagen.

Hvad enten det er kaffen i venteværelset, i mødelokalet eller i receptionen, så byder mange virksomheder deres kunder på kaffe. Lad os hjælpe med at sammensætte en blanding, som efterlader et bredt smil på kundernes ansigt - en kaffe I kan være stolte af, og som kunderne husker. 
Start uforpligtende dialog
Tøv ikke med at tage kontakt til os! Vi hjælper gerne med både små og store løsninger til jeres virksomhed. Vi ved også at jeres tid er knap, hvilket vi respekterer, og derfor prioriterer vi altid handling i vores dialog med jer.  

Vi tager ikke noget for hverken at starte en dialog med jer, eller give en kop kaffe. Hvis I har nogle spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os, og ellers er I altid velkomne i vores kafferisteri i Nordsjælland. Vi kommer også gerne ud og besøger jer!
[elfsight_click_to_call id="1"]

Leverandørservice

Vi tilbyder leverandørservice til vores faste erhvervskunder. 

I beholder jeres nuværende betalingsbetingelse. I vil fremadrettet ikke skulle foretage jer noget i forhold til selve betalingen af fakturaen. Totalbeløbet på fakturaen hæves automatisk fra den bankkonto, I oplyser ved tilmeldingen.
Se mere
Finansiering
Vi tilbyder gratis finansiering i samarbejde med Santander Consumer Bank, og det er din garanti for en hurtig, nem og sikker handel, hvor du i sidste ende kun betaler det, der svarer til ordrens kontante pris.

Finansiering, herunder ansøgning og underskrivning af lånepapirer, ordnes digitalt på få minutter. I skal blot signere med NemID/MitID.
SE MERE
Vi er dansk distributør for flere anerkendte brands
Følgende brands er Kristians Kaffe distributør på i Danmark

Minor Figures Oat M*lk

Havremælken fra Minor Figures er skabt af baristaer til baristaer på baggrund af et ønske om at tilføre naturlig sødme og ikke mindst perfekt skum til kaffedrikke med mælk. Det skaber en god balance i den færdige kaffedrik. Minor Figures har dertil meget fokus på bæredygtighed og findes også i en økologisk version.
Se mere

DaVinci Gourmet

DaVinci Gourmet har siden 1989 produceret sirup og saucer i høj kvalitet med naturlige ingredienser. Alle DaVinci Gourmets sirupper er uden kunstige farvestoffer og med fokus på et lavt sukkerindhold, uden at gå på kompromis med den fantastiske smag. Fås både i klassiske og eksotiske varianter.
Se mere

Remidag 
SRL

Italienske Remidag tilbyder majestætiske kaffekværne, der leverer helt unikke resultater. Hos Remidag går de op i at producere kværne, der generelt både er hurtige og lydsvage. Hos Remidag kan du dertil være helt sikker på, at der kun bruges materialer af højeste kvalitet samt de bedste teknologiske komponenter.
Se mere
Samarbejder og sponsorater
Kristians Kaffe samarbejder med en lang række virksomheder, og vi er altid åben for en dialog
Vil du være med til at gøre en lille forskel så tag fat i os allerede i dag!

Bestil et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor og modtag herefter et uforpligtende tilbud fra os. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Vælg service

Hvilken type services ønsker I at få et uforpligtende tilbud på. I er velkomne til at afkrydse flere services.

Lej en Barista

Hvilken type arrangement skal virksomheden leje en barista til?

Kaffeleverandør

Hvilken type kaffe ønsker I?
Hvilken type kaffe ønsker I?
Ønsker I økologisk eller almindelig kaffe?
Hvor mange kg kaffe bruger i om måneden?

Maskiner

Hvad ønsker I at brygge kaffe på?
Hvilken type espressomaskine er I interesseret i?
Ønsker I mere end en maskine?
Vi stiller dette spørgsmål for at få en idé om, hvor mange kopper kaffe maskinen dagligt skal levere. Giv derfor gerne et cirka tal for personale og eventuelle gæster.

Services af maskiner

Vi udøver service af espresso maskiner, kaffekværn m.m. både til private og erhverv. Uddyb gerne jeres forespørgelse på service af maskine i vores serivceafdeling.
Tillykke med at I skal til messe! Kristians Kaffe har mange års og bred erfaring med at være med på messer. Du kan trygt invitere os med på din messestand!  
Hvor skal messen afholdes henne?

Services af maskiner

Kontaktoplysninger

CAPTCHA image

Tak fordi du hjælper os mod spam

lockenterlicenseusercartphonebubbleclockarrow-rightcheckmark-circle
Free Shipping Limited Time Only
MENU
DEMO
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Your Cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram