Hurtig levering 1-3 hverdage
Gratis fragt på køb over DKK 449,00
Vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer
Min konto
0,00 kr.

Din kurv

Sikker checkout
Gå til kasse
Spar 13%
Kaffeabonnement
Løb aldrig tør for friskristet kaffe

Vores kafferisteri

Vi rister selv alt vores kaffe på en gas-fyret kafferister med en kapacitet på 15 kg. Alle vores kaffevarianter bliver når de bliver ristet logget med en risteprofil, som vi har udviklet specifikt til hver kaffe. Risteprofilen er vores og din sikkerhed for at vi leverer et konsistent produkt.
Spar 13%
Kaffeabonnement
Løb aldrig tør for friskristet kaffe

Populære mærker

Spar 10%
Remidag Super Veloce
Kværnen der leverer et fantastisk skud på ingen tid.

Service af maskine

Hos Kristians Kaffe er din espressomaskine i trygge og kompetente hænder hos vores certificerede montører og teknikere.
Spar 10%
La Marzocco GS/3
Maskinen vi alle drømmer om

Renseprodukter

Til espressomaskinerTil fuldautomatiske kaffemaskiner
Børster og klude

Populære mærker

Vandfiltrering

Brita filtre
BWT filtre
Andre kalkfiltre

Populære mærker

Spar 10%
Renseprodukter
Baristaernes fortrukne 

Service af maskine

Hos Kristians Kaffe er din espressomaskine i trygge og kompetente hænder hos vores certificerede montører og teknikere.
Spar 10%
Vandfiltrering
Forbedrer din kaffeoplevelse
Spar 10%
DaVinci Gourmet
Høj kvalitet kaffesirup med naturlige ingredienser

Gavekort

Overrask en du holder af med et gavekort til vores webshop til køb af skøn friskristet kaffe, lækkert nyt kaffeudstyr eller måske et kaffekursus!
Spar 10%
Minor Figures
Havremælken fra baristaer til baristaer

Løsninger til erhverv

Det er vigtigt for os, at det endelige valg af kaffemaskiner, udstyr og kaffe passer til lige netop jer og jeres arbejdsdag, uanset om I er en café eller har behov for at kunne servere kvalitetskaffe på kontoret til medarbejdere, gæster og kunder.

Dansk distributør

Vi er dansk distributør for flere anerkendte brands indenfor kaffens verden.

Vi servicerer virksomheder med kvalitetskaffe og service

Vi er en proaktiv og løsningsorienteret kaffeleverandør for vores erhvervskunder

VIRKSOMHEDER

Forkæl medarbejdere, forretningsforbindelser og kunder med mere end blot god kaffe

Hos Kristians Kaffe passer og udvikler vi vores kunder. Med det i mente, så er vi både fleksible og proaktive som kaffeleverandør, hvor I hurtigt vil opleve et familiært forhold som erhvervskunde hos os. Størstedelen af vores kunder er kendetegnet ved, at vi enten fra start eller på sigt bliver totalleverandør indenfor kaffe, hvorfor I blot skal i dialog med en enkelt leverandør. 

Vi sørger for, at vores kunder er up-to-date på kaffeverdenens udvikling indenfor maskiner, udstyr og bryggeteknik. På den måde kan I koncentrere jer om at drive og uvikle jeres forretning.
Firmakaffe
Servicer jeres kunder med velsmagende kvalitetskaffe, enten med vores labels eller jeres egne private labels.
Se mere
Maskiner & Udstyr
Jeres garanti for solide og driftstærke maskiner og udstyr til at drifte jeres forretning.
Se mere
Service af maskiner
Vores dygtige teknikere både servicerer og reparerer maskiner og udstyr, således at disse er funktionsdygtige.
Se mere
Lej en Barista
Når I lejer en barista til et arrangement, servicerer vi jeres medarbejdere og kunder med kvalitetskaffe og et smil.
Se mere

Bestil et uforpligtende tilbud

Vi tager altid en uforpligtende dialog med jer inden fremsendelse af tilbud. Vi kan enten mødes hos os, komme på besøg hos jer, tales ved via telefon - eller hvad der passer jer bedst.
Start dialog

Firmakaffe

Hos Kristians Kaffe betyder det meget, at vi kan dele stort som småt over en velbrygget kop kaffe med vores kolleger. Netop det kan vi levere til jeres virksomhed.  Vi skræddersyr aftalen, så den passer til jeres behov, uanset om I drikker 50 kopper om ugen eller 500 om dagen.

Er du på udkig efter fantastisk kaffe, som giver glade og smilende medarbejdere, og leder du efter en leverandør af firmakaffe, hvor det er jeres behov, der er i højsædet, så er vi klar til at hjælpe. Vi mener, at god medarbejderkaffe giver arbejdsglæde i hverdagen, og vi mener bestemt også, at det kan ses på bundlinjen!

Hvad enten det er kaffen i venteværelset, i mødelokalet eller i receptionen, så byder mange virksomheder deres kunder på kaffe. Lad os hjælpe med at sammensætte en blanding, som smager fremragende, og som efterlader et bredt smil på kundernes ansigt - en kaffe I kan være stolte af, og som kunderne husker.
Private label på kaffeposerne
Leveringsinterval efter jeres ønske
Forkæl medarbejdere og kunder
Vi kan levere kaffen med jeres eget logo og slogans, og vi laver naturligvis også kaffeposer som firmagaver.

Vi ser det som et samarbejde, hvor vores succes afhænger af jeres tilfredshed, og derfor vil vi gøre vores ypperste for, at I får en god kaffeoplevelse - hver gang!
START DIALOG

Maskiner & Udstyr

Vi rådgiver og vejleder gerne i valg af den helt rigtige kaffemaskine samt valg af korrekt udstyr, der passer dertil. Hos Kristians Kaffe har vi en stor viden om, hvordan maskine og udstyr i samspil med velristede kaffebønner af høj kvalitet kan hjælpe jer med at servere velbrygget kaffe for medarbejdere, forretningsforbindelser og kunder.
Indkøb eller leasing af maskiner
Det korrekte kaffeudstyr og tilbehør
Rådgivning til korrekt indkøb og drift
Med Kristians Kaffe som foretrukken kaffeleverandør får I mulighed for at købe eller lease den kaffemaskine, der passer bedst til jer. I forbindelse med indkøb/leasing giver vi kompetent rådgivning med udgangspunkt i vores brede viden samt store passion for kaffe.

Vi ønsker at indgå en dialog, hvor vi sammen sporer os ind på jeres ønsker og behov.
START DIALOG

Service af maskiner

Selv en rigtig god kaffemaskine kan opleve bump på vejen i dens lange liv. Det skal I dog ikke bekymre jer om, så længe I har Kristians Kaffe som jeres foretrukne kaffeleverandør.
Certificerede montører og teknikere
Landsdækkende services af maskiner
Servicecheck af maskiner og udstyr
Vi tilbyder servicecheck af maskiner og udstyr, der udføres af vores dygtige montører og teknikere. Vores serviceaftale er landsdækkende.
START DIALOG

Lej en barista

Lej en barista og gør dit arrangement til noget helt specielt. Vi servicerer jeres kunder, forretningsforbindelser og medarbejdere med en velbrygget kop kaffe, næste gang I deltager i en messe/konference eller afholder et kundearrangement.
Forkæl dine forretningsforbindelser eller medarbejdere
Få serveret kaffe af erfarne og passionerede baristaer
Virksomhedens brand på kaffebaren og kaffekopper
Der brygges selvfølgelig kun den lækreste espresso af helt friske og nyristede kaffebønner. Professionelle espressomaskiner i forskellige størrelser alt efter behov. Der anvendes frisk dansk økologisk mælk, og kaffen bliver selvfølgelig kværnet på stedet, så den skønne duft af kaffebønner og varm kaffe breder sig i rummet.

Baristaerne vil altid være voksne mennesker med over 30 års livserfaring og med kaffen som interesse og passion, professionelle i både fremtoning, påklædning og med stor forståelse for vigtigheden af god service…. og god kaffe! Ring eller skriv for mere information og lad os skræddersy en løsning.

PRØV VORES MOBILE KAFFEBAR

Vores mobile kaffebarer kan komme rundt overalt. Begivenheder som mærkedage, receptioner, Åbent Hus, fødselsdagsfest eller slet og ret som medarbejderpleje er meget typiske. For virksomheden er det en god og nem måde at vise medarbejderne, at de er værdsatte og kunderne ligeså. Mulighederne er mange, og vi indgår meget gerne i en dialog omkring mulighederne med enkeltstående events til faste kaffedage. Kun fantasien sætter grænser.
SE MEGET MERE HER

Bestil et uforpligtende tilbud 

Udfyld vores tilbudsformular, og modtag herefter et uforpligtende tilbud fra os. Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål.

Vælg service

Hvilken type services ønsker I at få et uforpligtende tilbud på. I er velkomne til at afkrydse flere services.

Lej en Barista

Hvilken type arrangement skal virksomheden leje en barista til?

Kaffeleverandør

Hvilken type kaffe ønsker I?
Hvilken type kaffe ønsker I?
Ønsker I økologisk eller almindelig kaffe?
Hvor mange kg kaffe bruger i om måneden?

Maskiner

Hvad ønsker I at brygge kaffe på?
Hvilken type espressomaskine er I interesseret i?
Ønsker I mere end en maskine?
Vi stiller dette spørgsmål for at få en idé om, hvor mange kopper kaffe maskinen dagligt skal levere. Giv derfor gerne et cirka tal for personale og eventuelle gæster.

Services af maskiner

Vi udøver service af espresso maskiner, kaffekværn m.m. både til private og erhverv. Uddyb gerne jeres forespørgelse på service af maskine i vores serivceafdeling.
Tillykke med at I skal til messe! Kristians Kaffe har mange års og bred erfaring med at være med på messer. Du kan trygt invitere os med på din messestand!  
Hvor skal messen afholdes henne?

Services af maskiner

Kontaktoplysninger

lockenterlicenseusercartphonebubblegiftclockmagnifierarrow-rightcheckmark-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram