Hurtig levering 1-3 hverdage
Gratis fragt på køb over DKK 449,00
Vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer
Min konto
0,00 kr.

Din kurv

Sikker checkout
Gå til kasse

Handelsbetingelser

Generelle oplysninger
Kristians Kaffe ApS

CVR-nr.: 39117495
Adresse: Oldenvej 43, 3490 Kvistgård-DK

E-mailadresse: kristian@kristianskaffe.dk
Telefonnummer: +45 50 10 80 70

Dataansvarlig: Kristian Knudsen
Betaling
Betalingsløsninger
Vi tilbyder betaling med: 
- Visa/Dankort
- Visa
- Visa Electron
- Mastercard 
- MobilePay

Vi tager ikke kortgebyrer.
Priser
For privatkunder er alle beløb angivet inkl. moms i danske kroner. Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

For erhverskunder der er logget ind på deres konto vil priser på siden fremgå i danske kroner uden moms.
PriceRunner Købsgaranti
Når du handler hos os, er du omfattet af PriceRunner Købsgaranti. Dermed er du sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem indtræffer i forbindelse med dit køb. Købsgarantien koster intet og gælder for alle medlemmer der er logget ind på PriceRunner.

Købsgarantien dækker privatpersoner, der er bosiddende i Danmark, og den gør sig gældende, i så fald butikker ikke påtager sig deres ansvar ifølge købeloven inden for 60 dage efter et køb.

Du kan få dit køb sikret gennem Købsgarantien ved at blive medlem på PriceRunner og har besøgt os via dem. Oprettelsen er gratis og tager kun et par minutter. Registrer dig for din køberbeskyttelse

PriceRunner Købsgaranti sikrer dig i tilfælde af skade på varen ved levering, ødelagt vare, hvis en vare mangler ved levering, hvis varen er forkert eller fejlbehæftet eller hvis levering af varen udebliver. Husk på, at bestillingen skal være adresseret til dig personligt.

Hvis noget går galt i forbindelse med dit køb, dækker PriceRunner Købsgaranti dig for såvel anskaffelsesomkostninger som fragtudgifter. Du får også erstatning for den direkte økonomiske skade, du eventuelt har lidt på grund af fejlen. PriceRunner Købsgaranti omfatter ikke eventuelt værditab, udeblevne indtægter eller andre direkte eller indirekte omkostninger.

For de endelige brugervilkår og oversigt over kategorier, der ikke er omfattet af garantien, besøg PriceRunner.
Fragt
Privatkunde
Vi sender i hele DK med GLS til pakkeshops, hjemmeadresser og erhvervsadresser. Leveringstid 1-3 dage til adresser i Danmark. 

GLS Pakkeshop: 35 kr
GLS hjemmelevering: 45 kr

Altid fri fragt ved køb over kr. 449,-
Erhvervskunde
Særligt for erhvervskunder med aftale:

Med en erhvervsaftale hos Kristians Kaffe modtager du ikke fri fragt på jeres ordrer, men erhvervsaftalen indløser tilgengæld rabat på jeres indløb på aftalte produkter.

Vi sender i hele DK med GLS til Pakkeshops, hjemmeadresser og erhvervsadresser. Leveringstid 1-3 dage til adresser i Danmark.

Der kan vælges mellem levering til erhvervsadresse eller privatadresse samt levering uden omdeling. Mulighederne og gebyrer vil fremgå, når du er logget ind.
Abonnementsbetingelser
Produkter
Kristians Kaffe tilbyder friskristet kaffe på abonnement i kategorierne, Espresso, Kaffe og Grønne bønner.

På produkter i kategorierne, er der mulighed for at vælge om man ønsker produktet som et abonnement, og hvilket interval man ønsker levering i.

Tilmelding
Vælger du et abonnement, fortsætter det løbende ud fra det interval du har bestilt, indtil du opsiger eller ændrer det.

Du kan altid se oplysninger om dit abonnement ved at logge ind på din brugerkonto. Har du ikke oprettet en "brugerkonto" første gang du bestilte, kan du altid aktivere den ved at bruge samme e-mail adresse som ved første ordre.

Det kreditkort der benyttes, når abonnementet bestilles første gang, vil være det samme systemet benytter fremadrettet (dit kreditkort er beskyttet igennem kryptering, vi kan ikke se eller misbruge dine oplysninger).

Du modtager en ordrebekræftelse hver eneste gang, dit abonnement bliver ekspederet, og efterfølgende modtager du en faktura. Begge udsendes til den mailadresse du har angivet.

Transaktionen (betalingen) foretages efter afsendelse af din pakke.
Afmelding
Du kan afmelde dit abonnement når som helst, og der er ingen bindingsperiode. For at afmelde dit abonnement skal du logge ind på din "brugerkonto". Her kan du afmelde dit abonnement. Afmelder du dit abonnement senest 5 hverdage inden næste levering, modtager du ikke flere leveringer. Hvis du afmelder senere end 5 hverdage før den kommende levering, vil du dog modtage en sidste levering fra os. Herefter er dit abonnement stoppet.

Hvis en betaling ikke kan afregnes på grund af udløb af dit betalingskort eller anden årsag, sender vi dig en orienterende e-mail, hvor vi beder dig om at rette evt. oplysninger for at transaktionen kan gennemføres. Vi sætter dit abonnement på pause imens.

Hvis du ønsker at foretage ændringer i dit abonnement
Du kan altid foretage ændringer i dit abonnement ved at logge ind på din konto, hvis dine behov ændres.

Du kan både ændre valg af kaffevariant, mængde og leveringsinterval.
Pris- og abonnementsændringer
Vi kan altid ændre vores abonnementer og prisen på dem. Skulle prisen stige på et abonnement, vil vi sende dig et betalingslink, hvor du bedes godkende og gennemføre betalingen på ny. Dette gør vi, fordi du som forbruger er beskyttet imod, at der bliver hævet mere på dit betalingskort end aftalt ved abonnementsstart. 

Dog vil prisændringer eller abonnementsændringer tidligst gælde for dig den løbende måned + 30 dage, efter du har fået besked via e-mail.

Kommunikation
Vi sender dig information om din konto udelukkende i elektronisk form. 

Informationen sendes via e-mails til den e-mailadresse, du oplyser ved tilmelding.

Det kan være følgende typer af information, vi sender til dig:
- Betalingsgodkendelser
- Fakturaer
- Ændret adgangskode
- Ændret betalingsform
- Bekræftelsesbeskeder
- Andre relevante meddelelser
Fortrydelsesret
Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.
Fortrydelse af en del af købet
Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk venligst, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for, at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Udgifterne til returnering af disse varer forventes højst at koste kr. 99,-.

Produkttyker uden fortrydelsesret
Disse aftaler kan ikke fortrydes:

- Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk hjem til dig eller til din arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der regelmæssigt bringer varer ud i dit område,

- Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,

- Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttende- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til ovenstående adresse.
Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse. Dog kun mod foregående aftale.

Reklamationsret
Reklamationsret
Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.

Hvis din reklamation er berettiget betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Sådan benyttes reklamtionsretten
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Varen sendes til ovenstående adresse.

Persondatapolitik
Persondatapolitik
Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

- Navn
- Adresse 
- Telefonnummer
- E-mailadresse

Vi registrerer og videregiver udelukkende de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder der opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være, hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på ovenstående mailadresse.

Klageadgang
Klageadgang
Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Kristian Knudsen igennem e-mail: kristian@kristianskaffe.dk. 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.naevneneshus.dk
lockenterusercartphonebubbleclockarrow-rightcheckmark-circle
Free Shipping Limited Time Only
MENU
DEMO
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Your Cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram