Pour over er navnet på en af de måder man kan brygge kaffe på, og er faktisk en meget populær bryggemetode. Navnet kommer af, at man hælder vand ned over din malede kaffe, som ligger i et kaffefilter. Derefter vil vandet sive ned igennem kaffen gennem filteret og til sidst ende nede i kanden.
Mange tror, at siden kaffen ikke laves på maskine, at det så må være dårligere kvalitet. Dette er bestemt ikke tilfældet. Selvom pour over bryggemetoden er en meget simpel og let måde at lave kaffe på, betyder det ikke, at kaffen bliver dårligere kvalitet eller smager værre. Nogle vil endda nok mene, at det var det stik modsatte.
For at kunne brygge med pour over behøver de kun meget få redskaber. For det første skal du bruge kaffebønner, som selvfølgelig skal males. Derudover skal du bruge vand og en kedel, så du kan hælde vand over kaffen. I forbindelse med dette skal du selvfølgelig også bruge et kaffefilter. Det kan enten være af papir, eller et genanvendeligt et af rustfrit stål eller lignende. Sidst, men ikke mindst, har du brug for en serveringskande, som kaffen kan sive ned i, og som du kan servere fra.
Hvis du gerne vil udforske pour over verdenen vil vi kraftigt anbefale det japanske Hario og deres produkter. Hele deres V60 serie, som du kan finde på hjemmesiden (klik her), er yderst god kvalitet og en god start på dit pour over eventyr.
Pour over er navnet på en af de måder man kan brygge kaffe på, og er faktisk en meget populær bryggemetode. Navnet kommer af, at man hælder vand ned over din malede kaffe, som ligger i et kaffefilter. Derefter vil vandet sive ned igennem kaffen gennem filteret og til sidst ende nede i kanden.
Mange tror, at siden kaffen ikke laves på maskine, at det så må være dårligere kvalitet. Dette er bestemt ikke tilfældet. Selvom pour over bryggemetoden er en meget simpel og let måde at lave kaffe på, betyder det ikke, at kaffen bliver dårligere kvalitet eller smager værre. Nogle vil endda nok mene, at det var det stik modsatte.
For at kunne brygge med pour over behøver de kun meget få redskaber. For det første skal du bruge kaffebønner, som selvfølgelig skal males. Derudover skal du bruge vand og en kedel, så du kan hælde vand over kaffen. I forbindelse med dette skal du selvfølgelig også bruge et kaffefilter. Det kan enten være af papir, eller et genanvendeligt et af rustfrit stål eller lignende. Sidst, men ikke mindst, har du brug for en serveringskande, som kaffen kan sive ned i, og som du kan servere fra.
Hvis du gerne vil udforske pour over verdenen vil vi kraftigt anbefale det japanske Hario og deres produkter. Hele deres V60 serie, som du kan finde på hjemmesiden (klik her), er yderst god kvalitet og en god start på dit pour over eventyr.