Hurtig levering 1-3 hverdage
Gratis fragt på køb over DKK 449,00
Vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer
Min konto
0,00 kr.

Din kurv

Sikker checkout
Gå til kasse

Service af espressomaskiner

Hos Kristians Kaffe er din espressomaskine i trygge og kompetente hænder 

Hvordan er serviceprocessen?

Vores serviceproces er både nem og overskuelig

Step 1
Indskriv din maskine
Du indskriver din maskine til service ved at udfylde formularen her på siden. Du er også velkommen til at skrive os en mail med oplysninger omkring maskinen. Vi kontakter dig herefter for at aftale indlevering.
INDSKRIV MASKINE
Step 2
Indlevering af maskine
Du har mulighed for at indlevere maskinen i vores kafferisteri/værksted i Kvistgård, Nordsjælland. Ved indlevering bliver maskinen indskrevet og du får en kvittering for dette.
Find vej til vores kafferisteri
Step 3
Fejlfinding
Vores tekniker gennemgår maskinen. Herefter kontakter vi dig med et prisoverslag, hvis din maskine er defekt. Prisen for adskillelse og diagnosticering koster et startgebyr på 795 kr. Dette gebyr dækker teknikerens tid på at adskille og diagnosticere fejl. Beløbet vil blive faktureret også selvom du ikke ønsker at få maskinen repareret.
Step 4
Reparation og udbedring af fejl
Efter din godkendelse af prisoverslaget, påbegynder vores teknikere udbedring/service. Når reperationen er gennemført vil du modtage besked når maskinen er klar til afhentning.

Oftest stillede spørgsmål

Hvor skal jeg indlevere min maskine?

Du indleverer din maskine på vores kafferisteri og værksted i Kvistgård, Nordsjælland. Du har også mulighed for at aftale afhentning mod betaling.

Vent dog gerne med at indlevere din maskine til vi har kontaktet dig.

Se adresse længere nede på siden. 

Kan jeg bestille afhentning af min maskine?

Ja, det kan du godt. Vi tilbyder afhentning af maskiner i hele landet mod betaling. 

Kører jeres teknikere ud?

Ja, vores teknikkere kører ud til vores erhvervskunder efter behov og aftale. Er I i restaurationsbranchen eller en større virksomhed, så kontakt os gerne herom. 

Indskriv maskine

Beskriv din forespørgelse på service af din maskine.

Du har mulighed for at uploade flere billeder

Du har mulighed for at uploade en video af din maskinfejl.

Kontaktoplysninger

CAPTCHA image

Tak fordi du hjælper os mod spam

Service af maskiner

Hos Kristians Kaffe udfører vi service og reparationer af espressomaskiner, fuldautomatiske espressomaskiner, kaffemaskiner, kaffebryggere, kaffekværne m.m.

Er der opstået fejl på din espressomaskine?
Fortvivl ikke! Hos Kristians Kaffe vil vi gøre alt for at hjælpe dig med at få lokaliseret og fikset fejlen. 
Mange maskiner kræver professionel erfaring, da der er tale om moderne teknik på et meget højt plan. Derfor har vi hos Kristians Kaffe specialiseret os i reparation og service af espressomaskiner og andet brygudstyr.  

Vores sortiment af reservedele gør processen effektiv 
Reparationerne af maskinerne udføres på vores kafferisteri og værksted i Nordsjælland, hvor vi er lagerførende i tusindevis af reservedele til espressomaskiner. Dermed sikrer vi en effektiv og hurtig håndtering af maskinerne. Skulle vi ikke lige have en specifik reservedel på lager, kan vi ofte skaffe dem fra vores leverandør i Italien med få dages varsel! 

Om du er hjemmebarista eller caféejer, så kan ingen jo være uden god kaffe ret længe ad gangen. Derfor er en effektiv proces vigtig.
INDSKRIV MASKINE
Vores teknikere kan deres kram
Hos Kristians Kaffe har vi samlet et erfarent og kompetent hold af certificerede teknikere. 

Det sikrer, at du som kunde altid får en sikker og effektiv samt professionel behandling af maskiner og udstyr hos os. 
Dygtige og erfarne teknikere
Landsdækkende service af maskiner
Servicecheck af maskiner og udstyr

Service til restaurationsbranchen
og virksomheder

Desværre kan udstyr til kaffebrygning pludselig stå af, drille eller på anden vis give hovedbrud, og pludslelig står du bag disken på din café med kunder der mangler deres sorte kaffe, caffe latte eller den gode cappuccino. Det samme kan gøre sig gældende i virksomheden, hvor I pludselig ikke kan servere kaffe for medarbejdere og gæster.

Vi forstår jeres udfordring - minimal nedetid og hurtig reaktion er vigtig!
Vi prioriterer vores erhvervskunder højt, og vi kender til vigtigheden af at kunne servere god, velbrygget kaffe - uanset om du serverer 1 eller 100 kopper i timen! Jo hurtigere du kontakter os vedrørende defekten på maskine/udstyr, jo hurtigere har vi mulighed for at rette op på fejlen.

Servicetjek ude i jeres omgivelser
Vi har mulighed for at komme ud og lave det forebyggende tjek i jeres omgivelser, således risikoen for nedbrud på maskinen minimeres. Vi har også mulighed for at komme ved akutte fejl. 
INDSKRIV MASKINE

Vi tilbyder service til private

Hos Kristians Kaffe servicerer vi sevfølgelig også maskiner for private - eller som vi kalder dem, hjemmebaristaerne.  Nogle gange kan det være svært at lokalisere fejl. Det kan dels være en kombination af periodiske fejl, manglende vedligehold, alder på maskinen og alt derimellem. Er du kørt fast, hjælper vi gerne. 

Mulighed for afhentning af maskine 
Har du problemer med at indlevere din maskine til service hos os i Kvistgård, Nordsjælland, hvor vi har kafferisteri og værksted? Vi kan, efter aftale og mod betaling, afhente din maskine på din hjemmeadresse.  

Ved en god beskrivelse og video ved indskrivning af fejlen på maskinen, kan vores teknikere i nogle tilfælde også udrette mindre maskinfejl på stedet. Det bedste er dog, at vi får maskinen ind på vores værksted, da vi her arbejder i de mest optimale omgivelser og samtidig har adgang til al vores værktøj samt reservedele.
INDSKRIV MASKINE
Find vej til Kristians Kafferisteri

Via Google Maps

Linket åbner i en ny fane 

Få rutevejledning

Adresse

Oldenvej 43 3490 Kvistgård

Brug for hjælp?

hello@kristianskaffe.dk

Send os en mail hvis du mod forventning oplever problemer med Kaffeautomaten - vi besvarer hurtigst muligt! 
lockenvelopeenterlicenseusercartphonemap-markermapbubbleclockarrow-rightcheckmark-circle
Free Shipping Limited Time Only
MENU
DEMO
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Your Cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram