Hurtig levering 1-3 hverdage
Gratis fragt på køb over DKK 449,00
Vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer
Min konto
0,00 kr.

Din kurv

Sikker checkout
Gå til kasse

Sebastian Fini

Espresso - der gør en forskel

Fini´s Blend - når du vil vinde spurten!

Er du ude efter en espresso, der sætter gang i kroppen, får pulsen op? Et skud der gør dig klar til søndagstur med vennerne på din dyre indkøbte carboncykel med keramiske lejer og hvad dertil hører? Så har du fundet den rigtige pose! Den er lavet til dem som elsker at forhjulslire sidemakkeren.

Det er en af de kaffesammensætninger, som sætter gang i peristaltikken og få gattet til at svie lidt! Men jeg lover dig den giver de ekstra 20 watt ind ad Strandvejen, så du aldrig nogensinde igen vil tabe Klampenborgspurten.
Køb kaffen og du er med til at støtte et godt formål

Kaffe for en god sag

Den skal brygges nænsomt og med kærlighed. Det er en kaffe som skal nydes og ikke bælles. Den skal helst nydes, som en skarp dobbelt espresso skudt ud af maskinen på 27 sekunder. Den vil helst ikke i nærheden af skummetmælk og latteart, men er du til den slags, så fyr løs. 

Beslutningen er din - men jeg tager den som ren espresso selv.

Kvaliteten er i top, bønnerne er altid nyristede og cremaen fejler aldrig.... nåh ja, når du alligevel står og bliver utålmodig, på de 27 sekunder kaffen skal løbe, så glæd dig over at der bliver doneret 10 kr. for hver 500 gram du køber og 20 kr. for hvert kilo, til et godt formål.

Kaffeglade hilsener fra Fini
Fotograf: Kéno Derleyn

Sebastian Fini produkter

Hvem er Sebastian Fini?
Sebastian Fini er professionel mountainbikerytter og den mest vindende rytter gennem tiden. Sebastian kan tælle intet mindre en 19 danske mesterskaber i cykelcross og mountainbike foruden deltagelse i de Olympiske Lege i Tokyo 2021, som den eneste danske herrerytter. Læg hertil  samt imponerende resultater som sølvvinder ved EM og du har opskriften på en elitecykelrytter fra øverste hylde.

Sebastian er foruden at være bidt af en gal cykel, helt tosset med kaffe og specielt espresso. I samarbejde med Sebastian har vi lavet Fini´s Blend, som han nyder på sine mange rejser, til konkurrencer og selvfølgelig derhjemme!
Fotograf: Kéno Derleyn
lockenterusercartphonebubbleclockarrow-downarrow-rightcheckmark-circle
Free Shipping Limited Time Only
MENU
DEMO
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Your Cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram