Hurtig levering 1-3 hverdage
Gratis fragt på køb over DKK 449,00
Vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer
Min konto
0,00 kr.

Din kurv

Sikker checkout
Gå til kasse

Fortrydelse og retur

Har du fortrudt dit køb hos Kristians Kaffe?

Fortrydelsesformular

Har du forkøbt dig, passer dimsen ikke, så kan du hos Kristians Kaffe altid fortryde dit køb af kaffeudstyr, grej og dimser.

Udfyld skemaet herunder, som indsendes til os. Du vil også modtage en kopi på mail, som du meget gerne må printe ud og vedlægge for at nedsætte behandlingstiden. 

Din pakke sendes retur til:

Kristians Kaffe ApS
Oldenvej 43
3490 Kvistgård
Danmark

Fortrydelse- og returformular

Fortrydelsesretten
Du har som forbruger altid 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos Kristians Kaffe. Nogle varer er ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Bemærk: Køber du en espressomaskine, kaffekværn eller lign. maskine (som kan kategoriseres som køkkenmaskine) hos www.kristianskaffe.dk eller i vores kafferisteri i Nordsjælland og tager den i brug, kan købet ikke fortrydes jf. Forbrugerombudmandens notat om, at køkkenmaskiner ikke må udsættes for praktiske test.
Forbrugerombudsmanden udtaler:

"Kommissionen udtaler endvidere at en forbruger ikke vil kunne udføre software konfiguration af en computer(2). Også fjernelse af mærker i tøj vil ligge ud over, hvad man normalt har lov til i en forretning. Husholdsningsmaskiner - fx køkkenmaskiner - må ikke udsættes for praktiske tests."

Ønsker du at fortryde dit køb, selvom du har taget varen i brug, vil der være tale om en værdiforringelse af varen, og vi vil derfor som minimum fratrække 30% af varens pris. Dog minimum DKK 1.500. Det vil være op til os at afgøre, om vi kan hjælpe dig med at sælge maskinen som brugt. Hvis du vil gøre brug af dette, bedes du rette henvendelse til os på hello@kristianskaffe.dk. Herefter hører du fra os i forhold til det videre forløb.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, hvis din ordre skulle være delt op i flere forsendelser. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Ved køb af pakketilbud (fx pakke bestående af en espressomaskine + en kaffekævrn til en samlet pris) kan du kun fortryde hele ordren og ikke blot en del af pakken. Modtager vi kun en del af pakken retur fra dig, vil de øvrige varer i pakken blive faktureret til fuld pris. Hvis ordren ved returneringer beløbsmæssigt kommer under grænsen for fragtfri, vil fragtprisen blive fratrukket refunderingen, da vi kun tilbyder fragtfri levering over DKK 399.
Varer undtaget fortrydelsesretten:
- Levering af alle former for fødevarer og drikkevarer
- Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt
- Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Det vil sige har et produkt været taget i brug, tages det ikke retur.
- Aftaler om specifikke hastende reparations- eller vedligeholdelsesarbejder hos forbrugeren, som denne på forhånd udtrykkeligt har anmodet om.

Vi modtager ikke pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav. 

For erhvervskunder yder vi ingen fortrydelsesret medmindre andet skriftligt er aftalt mellem kunden og Kristians Kaffe. Erhvervskunder betragtes som private virksomheder, offentlige institutioner, foreninger, fonde og selvejende institutioner.
Returnering
Hvis du fortryder et køb, skal varerne sendes retur til:
Kristians Kaffe ApS
Oldenvej 43
3490 Kvistgård
Danmark
Du skal sende varerne forsvarligt indpakket retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du har selv ansvaret for pakken, indtil vi modtager den.

Det er vigtigt, at du sender varen som pakkepost, så det er muligt for dig at spore pakken. Gem derfor din kvittering for afsendelse, fx trackingnummer. Du skal selv betale for udgifterne ved tilbagelevering af varen, når du fortryder et køb. Print gerne fortrydelsesbekræftelsen og vedlæg det i pakken, så vi kan mindske behandlingstiden. Hvis du ikke har mulighed for at printe, så vedlæg en seddel med dit fulde navn, telefonnummer og ordrenummer.

For at du er sikker på at modtage alle pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage. Manglende original emballage kan nemlig udgøre en værdiforringelse af varen. Emballagen skal derfor sendes med retur, for at betingelserne for fortrydelsesretten er opfyldt. Uåbnede og ubrugte varer refunderes 100%.
Du kan dog helt eller delvist miste dit købsbeløb, hvis varens værdi er forringet, fordi:

- du reelt har taget varen i brug
- den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den
- du har håndtereret varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på
- du har ikke fulgt de begræsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype mm.

Vi overfører beløbet tilbage til samme betalingsmiddel, som blev brugt i den oprindelige transaktion. Med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet. Ved refundering til en anden konto fratrækkes et gebyr på DKK 250. Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen retur og besigtiget den.

Har du spørgsmål?

Oplever du problemer er du velkommen til at kontakte os

+45 50 10 80 70

hello@kristianskaffe.dk

lockenvelopeenterusercartphonebubbleclockarrow-rightcheckmark-circle
Free Shipping Limited Time Only
MENU
DEMO
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Your Cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram