Om Kristians Kaffe

En spirende interesse kan godt udvikle sig til et decideret forretningseventyr

Det skete for Kristian Knudsen, som startede Kristians Kaffe.

Egentlig var pilen sat mod en karriere som selvstændig ejendomsmægler, men omstruktureringer gjorde, at Kristian Knudsen i stedet søgte mod konsulentbranchen. Her fik han nogle nye kollegaer, som var interesserede i espressomaskiner, og Kristian adopterede hurtigt interessen for maskinerne. Og i løbet af de næste par år fik han erhvervet sig hele 10 espressomaskiner. Som udgangspunkt var det meningen, at kaffeinteressen skulle foregå på hobbyplan, men han forfinede hurtigt sin teknik som barista, og da han stod for kaffen til et bryllup, var en af gæsterne så begejstret, at Kristian blev hyret til en fagmesse.

 

Tog springet

Den opgave førte til yderligere henvendelser, og til sidst tog han springet tilbage i 2017, hvor han opsagde sit konsulentjob for at hellige sig livet som barista fuldt ud. Nu tager han ud og serverer kaffe til de fleste lejligheder, og derudover afholder han kurser og underviser andre, som vil dygtiggøre sig som baristaer.

En blev til to

Kristian Knudsen er dog ikke længere alene i virksomheden. Klaus Kampmann er i dag partner og vores egen ekspert i at riste kaffe. Tidligere blev kaffen ristet af forskellige samarbejdspartnere, men siden Klaus Kampmann kom til i ejerkredsen, er han nu den som står for ristningen af kaffe på den 15 kilo store kafferister fra Coffeetool i Grækenland. Derudover har Kristian og Klaus i dag en række dygtige baristaer tilknyttet som alle brænder for den gode kaffe, og som sørger for den gode oplevelse, når kunderne bestiller Kristians Kaffe til at forkæle deres gæster.

 

På billedet ses (t.v.) Klaus Kampmann & (t.h.) Kristian Knudsen


Showroom og webshop

Kristians Kaffe bor i Kvistgård, hvor kafferisteren står, og her er der desuden et showroom, hvor det er muligt at komme forbi efter aftale og se og teste maskiner, man kunne have interesse i at købe.

Det nyeste skud på stammen er, at der er koblet en webshop på forretningen. Her er der mulighed for at købe kaffe og udstyr så som kaffemaskiner, espressomaskiner, kopper og kander.


Artikler

Har du lyst til at vide mere om Kristians Kaffe? Så er du meget velkommen til at læse nogle af de artikler der er blevet skrevet om os.