Hurtig levering 1-3 hverdage
Gratis fragt på køb over DKK 449,00
Vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer
Min konto
0,00 kr.

Din kurv

Sikker checkout
Gå til kasse

Lej en barista

Giv dine gæster en uforglemmelig kaffeoplevelse

Til både erhverv & private
Erhverv & Private arrangementer

Lej en barista til alle typer af lejligheder

Vi sætter en ære i at give dine gæster den bedst mulige kaffeoplevelse. 
Ved at leje en barista hos Kristians Kaffe er du sikker på, at du får en moden og erfaren barista, som er passioneret omkring servering af god kvalitets kaffe. Udover at kunne servere en god kaffevariant, og holde en masse bolde i luften, så kender alle vores baristaer til al fra vores rist af kaffe (som vi serverer med), hvilket giver dem mulighed for at nørde med dine gæster og ellers serverer disse med et smil.
VI SØRGER FOR DET PRAKTISKE

Vores baristaer har både kaffe, mælk, service, udstyr m.m. med sig. Alt det de skal bruge for at servere flere typer af kaffevarianter. Dermed kan du trygt koncentrere dig om dine gæster.
Erhverv
Til virksomhedens messestand
Skab glæde om jeres messestand med kvalitetskaffe serveret af passionerede baristaer
LÆS MERE
Erhverv
Til virksomheden
Forkæl medarbejdere, forretningsforbindelser og kunder med velbrygget kaffe til dit næste arrangement
LÆS MERE
Privat
Til jeres private fest
Gør din næste store fest til noget helt særligt med en mobil kaffebar der serverer god kaffe og smil på læben
LÆS MERE
Kaffebarer

De mange forskellige muligheder for at servere god kaffe til dine gæster

Vi tilbyder mange forskellige muligheder for kaffebarer, både faste og transportable. Vi tilpasser disse således, at de passer bedst muligt til netop jeres behov og jeres omgivelser. Mulighederne er mange, og de forskellige muligheder kan fx kombineres for at imødekomme jeres arrangement på bedst mulig vis. 
Mobil kaffebar
Vi har en specialdesignet bar som på kort tid samles på stedet, og  som let kan opsættes mange forskellige steder. Denne mulighed passer perfekt til de mindre arrangementer.
Kaffeknallert
En kaffeknallert er noget som de fleste på lang afstand ved ,hvad leverer. Den passer perfekt til udendørs arrangementer og kan transporteres ind på mindre og smalle steder.
Kaffecykel
Vores kaffecykel er en populær løsning til udendørs arrangementer. Kaffecyklen er en hyggelig og transportabel løsning, der kan tages med rundt alle steder og flyttes rundt undervejs.
Tilpasset kaffebar
Vi kan tilpasse vores kaffebar efter omgivelserne, hvilket vil sige at vi kan omdanne et eksisterende setup til en kaffebar, som er tilpasset resten af arrangementet.

Bestil et uforpligtende tilbud

Udfyld vores formular og modtag herefter et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement.

Til virksomhedens messestand

En kaffebar med egen barista er den perfekte måde at sprede glæde hos gæster, kunder og samarbejdspartnere. Kaffebarer skaber et naturligt mødested, og der er få ting, der gør folk så glade som en kop perfekt brygget kaffe serveret med et smil.
Tiltræk opmærksomhed og glæde om jeres messestand
Få serveret kaffe af erfarne og passionerede baristaer
I får en kaffebar indpakket i virksomhedens brand
Hos Kristians Kaffe får du din egen barista og vi klarer selv alt, så du ikke skal røre en finger. Vi stiller udstyr op, typisk dagen før, klargør og smager til, så vi er klar til servering af masser af dejlig kaffe med hjerter på! Vi har alt lige fra havremælk til allergikere, til hjemmerørt chokolade til varm kakao og rister selv al vores kaffe. Hos os er intet overladt til tilfældigheder!

Vi har omfattende erfaring med både ugelange messer i hele Europa samt halve dage, en- eller to-dages messer. Vi har bistået danske virksomheder i både Bilbao, Berlin og i Bella Centeret, og intet er for småt, intet er for stort. Vi finder den løsning der passer netop dig, sammen med dig.
Bestil tilbud

Til virksomheden

En kaffebar til dit firma, hvad enten det er en kaffecykel, kaffebil eller en mobil kaffebar - vi er klar til at hjælpe til med god kaffe til jeres næste reception, mærkedag eller kundearrangement. Det kan også være som ren og skær medarbejderforkælelse eller til fest på kontoret. Uanset hvad er en barista en god idé.
Forkæl forretningsforbindelser, kunder og medarbejdere
Få serveret kaffe af erfarne og passionerede baristaer
Virksomhedens brand på kaffebaren og kaffekopper
Forkæl forretningsforbindelser, kunder og medarbejdere med en kaffebar fra Kristians Kaffe – altid med smilende voksne baristaer der har kaffe som hobby, også når de ikke er på arbejde! Det kan mærkes og smages!

Bestil tilbud

Til jeres private fest

Vores mobile kaffebarer, scootere og cykler kommer ind overalt, om det er i haven til sommerfest, i forsamlingshuset til guldbryllup, til konfirmation eller noget helt fjerde!
Forkæl med dine gæster med verdensklasse kaffe
Få serveret kaffe af erfarne og passionerede baristaer
Læn jer tilbage og vær der for jeres gæster
Vi står for alt fra start til slut, lige fra transport, opstilling, klargøring og selvfølgelig servering af dejlig kaffe. Vi rydder op efter os og efterlader kun et smil på gæsternes læber!

Bestil tilbud

Bestil et uforpligtende tilbud

Udfyld vores formular og modtag herefter et uforpligtende tilbud på dit næste arrangement.

Vi har sammensat en formular for at imødekomme dialogen med jer, så vi kan sammensætte den bedst mulige løsning til jer.
Modtag uforpligtende tilbud
Udfyld på 1 minut og til hver en tid
Sikker indtastning

Uddyb arrangement

Hvilken type arrangement ønsker I at leje en barista til?
Hvilken type arrangement skal virksomheden leje en barista til?
Tillykke med at I skal til messe! Kristians Kaffe har mange års og bred erfaring med at være med på messer. Du kan trygt invitere os med på din messestand!  
Hvor skal messen afholdes henne?

Kontaktoplysninger

CAPTCHA image

Tak fordi du hjælper os mod spam

lockenterusercartphonebubbleclockarrow-rightcheckmark-circle
Free Shipping Limited Time Only
MENU
DEMO
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Your Cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram