Hurtig levering 1-3 hverdage
Gratis fragt på køb over DKK 449,00
Vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer
Min konto
0,00 kr.

Din kurv

Sikker checkout
Gå til kasse

Minor Figures Oat M*lk

Havremælken fra baristaer til baristaer

Minor Figures Oat M*lk - havremælk af høj kvalitet

Med havremælk fra Minor Figures trækker du alle de rigtige smagsnoter ud af din espresso, samtidig med du tilføjer naturlig sødme der giver en god balance til din kaffe. Når havremælken steames, skabes en perfekt mikroskum. Mikroskum - helt enekt fortalt - betyder færre luftbobler i mælken. Det giver en blankere og pænere mælkeskum, hvilket giver rig mulighed for at skabe den perfekte latte art.

Havremælk fra Minor Figures smager også godt i teen og på din morgenmad.

KRISTIANS KAFFE ER DANSK DISTRIBUTØR
Hos Kristians Kaffe er vi stolte af at være dansk distributør af havremælk fra Minor Figures.

Havredrik skabt af baristaer - til baristaer

Minor Figures har på baggrund af deres brede viden om specialkaffe skabt den helt perfekte havremælk til dig, som er professionel barista - eller til dig som blot ønsker at genskabe den gode baristakaffe derhjemme. Netop denne havremælk er god, fordi den er god til at give kaffesmagen plads og ikke giver en overdreven sødme og havresmag.

Mere end bare m*lk

Minor Figures producerer mere end bare et vegansk alternativ til mælken i din kaffe. De går meget op i at sætte et så lille aftryk på klimaet som muligt. Derfor kompenserer de for den CO2-udledning der finder sted under produktionen af deres sortiment. Det vil altså sige, at deres produktion i sidste ende er CO2-neutral. Sidst men ikke mindst kræver produktionen af havremælk kun en brøkdel af det vand, det kræver at producere samme mængde af komælk.

Bonus: Produktionen af havremælk udleder absolut ingen metangas, hvilket er en af de helt store klimasyndere!

Økologi er god stil

Flere og flere af os - både som virksomheder og i privat regi - går mere og mere op i økologi. Det har Minor Figures taget højde for. Derfor fås deres havremælk også i en økologisk version, så du med god samvittighed kan servere (vegansk) specialkaffe for dine gæster.

Minor Figures Oat M*lk produkter

lockenterusercartphonebubbleclockarrow-downcheckmark-circle
Free Shipping Limited Time Only
MENU
DEMO
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Your Cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram