Hurtig levering 1-3 hverdage
Gratis fragt på køb over DKK 449,00
Vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer
Min konto
0,00 kr.

Din kurv

Sikker checkout
Gå til kasse

Team Rynkeby Vestegnen

Espresso - der gør en forskel

Vi har en brændende lyst til at gøre en forskel for børn med kritiske sygdomme

Team Rynkeby Vestegnen er et velgørenhedscykelhold, som har eksisteret siden 2018 og er det lokale hold på Vestegnen. Vi samler mænd og kvinder i alle aldre om en fælles mission om at gøre noget godt for sig selv, mens vi gør noget godt for andre. Vi er et cykelhold med højt humør, stærke ben og en brændende lyst til at gøre en forskel for børn med kritiske sygdomme.

Hvert år bliver der samlet ind til kritisk syge børn via sponsorater og events som ofte sker i samarbejde med forretningsdrivende, som derved også støtter det gode formål.

Årets indsamling rundes af med at holdet cykler fra København til Paris.
Køb kaffen og du er med til at støtte et godt formål
Den skal brygges nænsomt og med kærlighed. Det er en kaffe som skal nydes og ikke bælles. Den skal helst nydes, som en skarp dobbelt espresso skudt ud af maskinen på 27 sekunder. Den vil helst ikke i nærheden af skummetmælk og latteart, men er du til den slags, så fyr løs. 

Beslutningen er din - men jeg tager den som ren espresso selv.

Kvaliteten er i top, bønnerne er altid nyristede og cremaen fejler aldrig.... nåh ja, når du alligevel står og bliver utålmodig, på de 27 sekunder kaffen skal løbe, så glæd dig over at der bliver doneret 10 kr. for hver 500 gram du køber og 20 kr. for hvert kilo, til et godt formål.

Kaffeglade hilsener fra Fini

Team Rynkeby Vestegnen produkter

lockenterusercartphonebubbleclockarrow-downcheckmark-circle
Free Shipping Limited Time Only
MENU
DEMO
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Your Cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram