Hurtig levering 1-3 hverdage
Gratis fragt på køb over DKK 449,00
Vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer
Min konto
0,00 kr.

Din kurv

Sikker checkout
Gå til kasse
Jura GIGA W10 (EA) Diamond Silver espressomaskineJura Giga W10 espressomaskineJura Giga W10 espressomaskineJura Giga W10 espressomaskineJura Giga W10 espressomaskineJura Giga W10 espressomaskine
  • Jura GIGA W10 (EA) Diamond Silver espressomaskine
  • Jura Giga W10 espressomaskine
  • Jura Giga W10 espressomaskine
  • Jura Giga W10 espressomaskine
  • Jura Giga W10 espressomaskine
  • Jura Giga W10 espressomaskine

Jura GIGA W10 (EA) Diamond Silver espressomaskine

Jura GIGA W10 (EA) Diamond Silver er en enestående fuldautomatisk espressomaskine til proffesionel- og erhvervsbrug, som kombinerer alle de revolutionerende teknologier i én maskine. Det er en maskine af ekstrem høj kvalitet, flot design og er samtidig super brugervenlig i form af sit lækre og lige til touch-display.

35.000,00 kr. inkl. moms

Ikke på lager

Gratis fragt på køb over DKK 399,00
Vi sender i hele landet til pakkeshops og erhvervsadresser.
Hurtig levering 1-3 hverdage
Vi pakker din ordre så snart den er gennemført, og afsender inden kl. 14:00 samme dag.
Udvalgt af baristaer 
Alt i vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer. 
Finansering
0% i rente og gebyrer

Delbetal 469 DKK / md i 10 mdr. eller betal 9.899 DKK kontant nu

Vælg delbetaling i checkout. Samlet køb skal være på minimum DKK 2.000,00
Gratis fragt på
køb over DKK 449,00
Se mere
Hurtig levering
1-3 hverdage
Se mere
Udvalgt af baristaer
Se mere
Personlig rådgivning
Læs mere

Produktbeskrivelse

Jura GIGA W10 (EA) Diamond Silver espressomaskine

Jura GIGA W10 (EA) Diamond Silver er en enestående fuldautomatisk espressomaskine til proffesionel- og erhvervsbrug, som kombinerer alle de revolutionerende teknologier i én maskine. Det er en maskine af ekstrem høj kvalitet, flot design og er samtidig super brugervenlig i form af sit lækre og lige til touch-display.

En moderne, prestigefyldt og innovativ maskine – gennemarbejdet ned til mindste detalje.

Jura GIGA W10 (EA) Diamond Silver har en anbefalet dagsproduktion på 50 kopper dagligt. Derfor vil vi hos Kristians Kaffe anbefale den til dit kontor med omkring 10-20 medarbejdere – selvfølgelig alt afhængigt af hvor kaffe-glade i er!

Denne fantastiske schweiziske innovation er udstyret med to højtydende keramiske skivekværne af den højeste kvalitet. Dette betyder, at du er garanteret konsekvente og pålidelige resultater i flere år frem. Hver bønnebeholder kan rumme 650g bønner, og du har mulighed for at have 2 forskellige slags bønne i hver – eksempelvis en intensbønne til varmebrygning i den ene, og en mere lys bønne i den anden.

Noget særligt ved denne maskine er den nye indbyggede Cold Brew Extraction Process, som giver mulighed for at lave alle former for cold brew kaffespecialiteter ved ét enkelt klik. Udover cold brew tilbyder maskinen i alt 35 forskellige kaffespecialiteter, og du skal derfor ikke være bange for at mangle noget, hvis du vælger denne maskine.

For at gøre det endnu mere brugervenligt er der også næsten ubegrænset mulighed for at justere din kaffe efter dit eget behov. Om det så er et ekstra shot, et valg mellem 10 forskellige kaffestyrker, mere eller mindre vand eller mælk, eller en regulering af temperatur – den kan det hele.

Alt dette gøres endnu nemmere med det helt nye og ekslusive 6,7″ store Panorama Panel display, som forsikrer en enkel, nem og intuitiv betjening af maskinen. Den nye, forbedrede og større skærm gør betjening af maskinen mere simpel, og du har nemmere ved at navigere rundt i indstillingerne.

Hvis denne nemme betjening ikke var nok, har Jura også valgt at installere et nyt software, der gør det muligt at forvarme maskinen. Maskinen kan altså ved et enkelt klik opvarmes vha. af varm vand. Dette sørger for et varmt bryggekammer inden du skal brygge din kaffe, og forsikrer en endnu bedre kaffeoplevelse.

Endnu et plus ved denne maskine er det nye betalings- og administrationssystem Pocket Pilot 2.0. Systemet giver dig mulighed for at overvåge og styre flere maskiner, samt muliggører det installationen af Payment Connect, sådan at du kan få kontantfri betaling på din maskine. Payment Connect kan selvfølgelig findes på vores hjemmeside: klik her

Medvidere kan maskinen også styres via. telefonen gennem Jura Speed Connect og Juras app J.O.E. Appen giver mulighed for at designe, bestille eller sætte din ønskede drik i kø uden at skulle rejse dig fra din stol.

For at gøre det endnu bedre har maskinen det Jura kalder A.G.A (Automatic Grinder Adjustment), hvilket gør, at du slet ikke skal bekymre dig om noget som helst når det kommer til at afmåle dine kaffebønner. Oven i dette er maskinen udstyret med Juras allerbedste mælkesystem, som gør, at den både kan producere mælkeskum eller helt normal mælk – lige præcis det du skal bruge til din kaffe.

Medvidere, indeholder maskinen Juras intelligente vandsystem i samarbejde med CLARIS Pro Smart filteret, som sørger for vand i bedste kvalitet til din kaffe eller te. Ydermere, er ekstraktionstiden på de kortere kaffer, som ristretto eller espresso også blevet optimeret i form af Juras egen innovation: Pulse Extraction Process (P.E.P).

For at gøre maskinen endnu nemmere at vedligeholde på et travlt kontor, har Jura valgt at spække den med et fantastisk rengøringssystem. Maskinen har skylle- og rengøringsprogrammer integreret, hvilket sikrer TÜV-certificeret hygiejne ved bare ét enkelt klik. Maskinen er endda så smart, at mælkesystemet rengører sig selv efter hver brug – så det skal du heller ikke bekymre dig om.

Maskinen er designet ned til den mindste detalje, hvilket betyder at selv drypbakken er blevet lavet om. Det nye design gør det endnu nemmere at fjerne den fra maskinen med bare én hånd, og sætte den i opvaskemaskinen, som den selvfølgelig kan tåle. Oven i det har Jura fokuseret på at optimere delenes overflader, sådan at det er blevet langt vanskligere at spilde.

Det eneste du altså selv skal sørge for med denne maskine er at genopfylde bønner, vand og mælk når du løber tør, en sjælden rengøring eller afkalkning, og strøm. Ved rengøring af maskinen anbefaler vi brug af Juras rengøringsprodukter, som også kan findes på hjemmesiden: Jura rengøringsprodukter

Dog behøver du ikke bekymre dig om at overbelaste klimaet, da Jura har nogle af de mest klimavenlige løsninger på markedet når det kommer til maskiner til erhverv. Jura gør nemlig brug af små termoblokke inde i maskinen, hvilket meget hurtigt kan opvarmes ved brug, hvilket også forsikrer at du ikke skal vente på, at maskinen skal varme op.

Se resten af vores produkter fra Jura her: Jura

Yderligere information

Vægt 15 kg
Supplier Number

15549

Kaffe fra eget risteri

Et stort udvalg af kaffevarianter, hvor der er noget for en hver smag.

Maskiner & Kværne

[cusrev_reviews_grid count="3" show_products="true" product_links="true" sort_by="date" sort="DESC" categories="" product_tags="" products="" color_ex_brdr="#ebebeb" color_brdr="#ebebeb" color_ex_bcrd="" color_bcrd="#ffffff" color_pr_bcrd="#f4f4f4" color_stars="#FFD707" shop_reviews="false" count_shop_reviews="1" inactive_products="false" avatars="initials" show_more="0" min_chars="0" show_summary_bar="false"]
lockenvelopeenterlicenseusercarttagphone-handsetphonebubbleclockcheckmark-circle
Free Shipping Limited Time Only
MENU
DEMO
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Your Cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram