Hurtig levering 1-3 hverdage
Gratis fragt på køb over DKK 449,00
Vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer
Min konto
0,00 kr.

Din kurv

Sikker checkout
Gå til kasse
Jura GIGA X3c (EA) Aluminium espressomaskineJura Giga X3c espressomaskineJura Giga X3c espressomaskineJura Giga X3c espressomaskine
  • Jura GIGA X3c (EA) Aluminium espressomaskine
  • Jura Giga X3c espressomaskine
  • Jura Giga X3c espressomaskine
  • Jura Giga X3c espressomaskine

Jura GIGA X3c (EA) Aluminium espressomaskine

Jura GIGA X3c (EA) Aluminium er en fuldautomatisk espressomaskine til proffesionel- og erhvervsbrug. Det er en maskine af ekstrem høj kvalitet, flot design og er samtidig super brugervenlig i form af sit lækre og lige til touch-display.

45.000,00 kr. inkl. moms

Ikke på lager

Gratis fragt på køb over DKK 399,00
Vi sender i hele landet til pakkeshops og erhvervsadresser.
Hurtig levering 1-3 hverdage
Vi pakker din ordre så snart den er gennemført, og afsender inden kl. 14:00 samme dag.
Udvalgt af baristaer 
Alt i vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer. 
Finansering
0% i rente og gebyrer

Delbetal 469 DKK / md i 10 mdr. eller betal 9.899 DKK kontant nu

Vælg delbetaling i checkout. Samlet køb skal være på minimum DKK 2.000,00
Gratis fragt på
køb over DKK 449,00
Se mere
Hurtig levering
1-3 hverdage
Se mere
Udvalgt af baristaer
Se mere
Personlig rådgivning
Læs mere

Produktbeskrivelse

Jura GIGA X3c (EA) Aluminium espressomaskine

Jura GIGA X3c (EA) Aluminium er en fuldautomatisk espressomaskine til proffesionel- og erhvervsbrug. Det er en maskine af ekstrem høj kvalitet, flot design og er samtidig super brugervenlig i form af sit lækre og lige til touch-display.

Jura GIGA X3c (EA) Aluminium har en anbefalet dagsproduktion på 150 kopper dagligt. Derfor vil vi hos Kristians Kaffe anbefale den til dit kontor med omkring 40-50 medarbejdere – selvfølgelig alt afhængigt af hvor kaffe-glade i er!

Denne fantastiske schweiziske innovation er udstyret med en højtydende keramiske skivekværn af den højeste kvalitet. Dette betyder, at du er garanteret konsekvente og pålidelige resultater i flere år frem. For at gøre det endnu bedre er maskinen også udstyret med A.G.A (Automatic Grinder Adjustment), hvilket gør, at du slet ikke skal bekymre dig om noget som helst når det kommer til at afmåle dine kaffebønner.

Oven i dette har maskinen Juras allerbedste mælkesystem, hvilket gør, at den er i stand til at producere både mælkeskum eller helt normal mælk – lige præcis det du skal bruge til din kaffe.

Medvidere, indeholder maskinen Juras intelligente vandsystem i samarbejde med CLARIS Pro Smart filteret, som sørger for vand i bedste kvalitet til din kaffe eller te. Ydermere, er ekstraktionstiden på de kortere kaffer, som ristretto eller espresso også blevet optimeret i form af Juras egen innovation: Pulse Extraction Process (P.E.P).

For at gøre maskinen endnu nemmere at vedligeholde på et travlt kontor, har Jura valgt at spække den med et fantastisk rengøringssystem. Maskinen har skylle- og rengøringsprogrammer integreret, hvilket sikrer TÜV-certificeret hygiejne ved bare ét enkelt klik. Maskinen er endda så smart, at mælkesystemet rengører sig selv efter hver brug – så det skal du heller ikke bekymre dig om.

Maskinen har også et fantastisk lækkert display. Det 4.3” store touchscreen-farvedisplay gør det dejlig nemt at bestille lige den kop kaffe du vil, om det så er en espresso, latte, cappucino eller noget helt fjerde – den kan det hele.

Du kan selv vælge hvilke drikke der skal være på displayet, og de resterende drikke som der ikke er plads til på displayet kan findes ved at anvende drejeknappen på toppen af maskinen. For at gøre det endnu nemmere kan maskinen også styres via. mobil, tablet eller lignende gennem Jura Speed Connect og Juras egen app.

Denne Jura model er også så smart, at den har direkte vandtilslutning. Det kræver en installation af et såkaldt”blødgøringsanlæg”, eller ekstra tilkøb af Jura XL Prof. Filter og kit. Ved installation af dette, vil du ikke skulle bekymre dig om, at fylde vand på maskinen i løbet af dagen.

Hvis det virkelig skal gå stærk har maskinen også en “speed-funktion”. Funktionen åbner op for en hurtig brygning af din kaffe, eksempelvis 2 espresso på under 1 minut eller 200ml varmt vand til din te på under 30 sekunder.

Det eneste du altså selv skal sørge for med denne maskine er at genopfylde bønner, evt. vand, og mælk når du løber tør, en sjælden rengøring eller afkalkning og strøm. Ved rengøring af maskinen anbefaler vi brug af Juras rengøringsprodukter, som også kan findes på hjemmesiden: Jura rengøringsprodukter

Dog behøver du ikke bekymre dig om at overbelaste klimaet, da Jura har nogle af de mest klimavenlige løsninger på markedet når det kommer til maskiner til erhverv. Jura gør nemlig brug af små termoblokke inde i maskinen, hvilket meget hurtigt kan opvarmes ved brug, hvilket også forsikrer at du ikke skal vente på, at maskinen skal varme op.

Se resten af vores produkter fra Jura her: Jura

Yderligere information

Vægt 15 kg
Supplier Number

15398

Kaffe fra eget risteri

Et stort udvalg af kaffevarianter, hvor der er noget for en hver smag.

Maskiner & Kværne

[cusrev_reviews_grid count="3" show_products="true" product_links="true" sort_by="date" sort="DESC" categories="" product_tags="" products="" color_ex_brdr="#ebebeb" color_brdr="#ebebeb" color_ex_bcrd="" color_bcrd="#ffffff" color_pr_bcrd="#f4f4f4" color_stars="#FFD707" shop_reviews="false" count_shop_reviews="1" inactive_products="false" avatars="initials" show_more="0" min_chars="0" show_summary_bar="false"]
lockenvelopeenterlicenseusercarttagphone-handsetphonebubbleclockarrow-rightcheckmark-circle
Free Shipping Limited Time Only
MENU
DEMO
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Your Cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram