Hurtig levering 1-3 hverdage
Gratis fragt på køb over DKK 449,00
Vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer
Min konto
0,00 kr.

Din kurv

Sikker checkout
Gå til kasse
Spar 13%
Kaffeabonnement
Løb aldrig tør for friskristet kaffe

Vores kafferisteri

Vi rister selv alt vores kaffe på en gas-fyret kafferister med en kapacitet på 15 kg. Alle vores kaffevarianter bliver når de bliver ristet logget med en risteprofil, som vi har udviklet specifikt til hver kaffe. Risteprofilen er vores og din sikkerhed for at vi leverer et konsistent produkt.
Spar 13%
Kaffeabonnement
Løb aldrig tør for friskristet kaffe

Populære mærker

Spar 10%
Remidag Super Veloce
Kværnen der leverer et fantastisk skud på ingen tid.

Service af maskine

Hos Kristians Kaffe er din espressomaskine i trygge og kompetente hænder hos vores certificerede montører og teknikere.
Spar 10%
Jura GIGA X8c
Brugervenlig og høj kvalitet til erhverv

Renseprodukter

Til espressomaskinerTil fuldautomatiske kaffemaskiner
Børster og klude

Populære mærker

Vandfiltrering

Brita filtre
BWT filtre
Andre kalkfiltre

Populære mærker

Spar 10%
Renseprodukter
Baristaernes fortrukne 

Service af maskine

Hos Kristians Kaffe er din espressomaskine i trygge og kompetente hænder hos vores certificerede montører og teknikere.
Spar 10%
Vandfiltrering
Forbedrer din kaffeoplevelse
Spar 10%
DaVinci Gourmet
Høj kvalitet kaffesirup med naturlige ingredienser

Gavekort

Overrask en du holder af med et gavekort til vores webshop til køb af skøn friskristet kaffe, lækkert nyt kaffeudstyr eller måske et kaffekursus!
Spar 10%
Minor Figures
Havremælken fra baristaer til baristaer

Løsninger til erhverv

Det er vigtigt for os, at det endelige valg af kaffemaskiner, udstyr og kaffe passer til lige netop jer og jeres arbejdsdag, uanset om I er en café eller har behov for at kunne servere kvalitetskaffe på kontoret til medarbejdere, gæster og kunder.

Dansk distributør

Vi er dansk distributør for flere anerkendte brands indenfor kaffens verden.
Jura GIGA X8c Alu. Black espressomaskineJura Giga X8c espressomaskineJura Giga X8c espressomaskineJura Giga X8c espressomaskine
  • Jura GIGA X8c Alu. Black espressomaskine
  • Jura Giga X8c espressomaskine
  • Jura Giga X8c espressomaskine
  • Jura Giga X8c espressomaskine

Jura GIGA X8c Alu. Black espressomaskine

Jura GIGA X8c Alu. Black er en fuldautomatisk kaffemaskine til erhvervsbrug. Det er en maskine af ekstrem høj kvalitet, og er samtidig super brugervenlig i form af sit lækre og lige til touch-display.

58.750,00 kr. inkl. moms

Ikke på lager

Gratis fragt på køb over DKK 399,00
Vi sender i hele landet til pakkeshops og erhvervsadresser.
Hurtig levering 1-3 hverdage
Vi pakker din ordre så snart den er gennemført, og afsender inden kl. 14:00 samme dag.
Udvalgt af baristaer 
Alt i vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer. 
Finansering
0% i rente og gebyrer

Delbetal 469 DKK / md i 10 mdr. eller betal 9.899 DKK kontant nu

Vælg delbetaling i checkout. Samlet køb skal være på minimum DKK 2.000,00
Gratis fragt på
køb over DKK 449,00
Se mere
Hurtig levering
1-3 hverdage
Se mere
Udvalgt af baristaer
Se mere
Personlig rådgivning
Læs mere

Produktbeskrivelse

Jura GIGA X8c Alu. Black espressomaskine

Jura GIGA X8c Alu. Black er en fuldautomatisk espressomaskine til erhvervsbrug. Det er en maskine af ekstrem høj kvalitet, og er samtidig super brugervenlig i form af sit lækre og lige til touch-display.

Jura GIGA X8c Alu. Black har en anbefalet dagsproduktion på 200 kopper dagligt. Derfor vil vi hos Kristians Kaffe anbefale den til dit kontor med omkring 50-60 medarbejdere – selvfølgelig alt afhængigt af hvor kaffe-glade i er!

Denne fantastiske schweiziske innovation er udstyret med to keramiske kværne af den højeste kvalitet. Dette betyder, at du kan brygge med flere forskellige slags bønner, og ganske nemt vælge mellem de forskellige typer bønner, eller for den sags skyld blande dem.

Derudover har maskinen A.G.A (Automatic Grinder Adjustment), hvilket gør, at du slet ikke skal bekymre dig om noget som helst når det kommer til at afmåle dine kaffebønner.

Oven i dette er maskinen udstyret med Juras allerbedste mælkesystem, hvilket gør den i stand til at producere både mælkeskum eller helt normal mælk – lige præcis det du skal bruge til din kaffe. For at gøre det endnu bedre, indeholder maskinen også et varmelegeme kun til mælk, hvilket gør at du helt selv kan bestemme din mælketemperatur over 10 forskellige trin.

Det specielle ved denne maskine er dog, at den indeholder to varmelegemer, hvilket giver mulighed for at man kan lave en ægte italiensk kop Lungo.

Juras intelligente vandsystem i samarbejde med CLARIS Pro Smart filteret er endnu en af de kvaliteter maskinen har. Vandsystemet sørger for vand i bedste kvalitet til din kaffe eller te. Ydermere, er ekstraktionstiden på de kortere kaffer, som ristretto eller espresso også blevet optimeret i form af Juras egen innovation: Pulse Extraction Process (P.E.P).

For at gøre maskinen endnu nemmere at vedligeholde på et travlt kontor, har Jura valgt at spække den med et fantastisk rengøringssystem. Maskinen har skylle- og rengøringsprogrammer integreret, hvilket sikrer TÜV-certificeret hygiejne ved bare ét enkelt klik. Maskinen er endda så smart, at mælkesystemet rengører sig selv efter hver brug – så det skal du heller ikke bekymre dig om.

Både drypbakken og grumsbeholderen kan tømmes meget nemt, endda med én hånd, og begge dele kan sagtens tåle at komme en tur i opvaskemaskinen.

Maskinen har også et fantastisk lækkert display. Det 4.3” store touchscreen-farvedisplay gør det dejlig nemt at bestille lige den kop kaffe du vil, om det så er en espresso, latte, cappucino eller noget helt fjerde – den kan det hele. Displayet giver mulighed for at rykke rundt på de forskellige drikke, sådan de står på lige den måde du ønsker.

Oven i dette er denne Jura model så smart, at den har direkte vandtilslutning. Det kræver en installation af et såkaldt “blødgøringsanlæg”, eller ekstra tilkøb af Jura XL Prof. Filter og kit. Ved installation af dette, vil du ikke skulle bekymre dig om, at fylde vand på maskinen i løbet af dagen.

For at gøre det endnu nemmere kan maskinen også styres via. bluetooth vha. Jura Smart Connect, som følger med ved køb af maskinen.

Hvis det virkelig skal gå stærk har maskinen også en “speed-funktion”. Funktionen åbner op for en hurtig brygning af din kaffe, eksempelvis 2 espresso på under 1 minut eller 200ml varmt vand til din te på under 30 sekunder.

Det eneste du altså selv skal sørge for med denne maskine er at genopfylde bønner, vand og mælk når du løber tør, en sjælden rengøring eller afkalkning og strøm. Ved rengøring af maskinen anbefaler vi brug af Juras rengøringsprodukter, som også kan findes på hjemmesiden: Jura rengøringsprodukter

Dog behøver du ikke bekymre dig om at overbelaste klimaet, da Jura har nogle af de mest klimavenlige løsninger på markedet når det kommer til maskiner til erhverv. Jura gør nemlig brug af små termoblokke inde i maskinen, hvilket meget hurtigt kan opvarmes ved brug, hvilket også forsikrer at du ikke skal vente på, at maskinen skal varme op.

Se resten af vores produkter fra Jura her: Jura

 

Yderligere information

Vægt 15 kg
Supplier Number

15570

EAN: 7610917155705 Varenummer (SKU): 15570 Kategorier: , Tags: , , , Brand:

Kaffe fra eget risteri

Et stort udvalg af kaffevarianter, hvor der er noget for en hver smag.

Maskiner & Kværne

[cusrev_reviews_grid count="3" show_products="true" product_links="true" sort_by="date" sort="DESC" categories="" product_tags="" products="" color_ex_brdr="#ebebeb" color_brdr="#ebebeb" color_ex_bcrd="" color_bcrd="#ffffff" color_pr_bcrd="#f4f4f4" color_stars="#FFD707" shop_reviews="false" count_shop_reviews="1" inactive_products="false" avatars="initials" show_more="0" min_chars="0" show_summary_bar="false"]
lockenvelopeenterlicenseusercarttagphone-handsetphonebubblegiftclockmagnifierarrow-rightcheckmark-circle
Free Shipping Limited Time Only
MENU
DEMO
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Your Cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram