Hurtig levering 1-3 hverdage
Gratis fragt på køb over DKK 449,00
Vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer
Min konto
0,00 kr.

Din kurv

Sikker checkout
Gå til kasse
Jura WE8 (EA) Dark Inox espressomaskineJura WE8 espressomaskineJura WE8 espressomaskineJura WE8 espressomaskine
  • Jura WE8 (EA) Dark Inox espressomaskine
  • Jura WE8 espressomaskine
  • Jura WE8 espressomaskine
  • Jura WE8 espressomaskine

Jura WE8 (EA) Dark Inox espressomaskine

Jura WE8 (EA) Dark Inox er en fuldautomatisk espressomaskine til erhvervsbrug. Det er en maskine af ekstrem høj kvalitet, flot design og er samtidig super brugervenlig i form af sit lækre og lige til touch-display, som passer perfekt til et mindre kontor.

16.875,00 kr. inkl. moms

Ikke på lager

Gratis fragt på køb over DKK 399,00
Vi sender i hele landet til pakkeshops og erhvervsadresser.
Hurtig levering 1-3 hverdage
Vi pakker din ordre så snart den er gennemført, og afsender inden kl. 14:00 samme dag.
Udvalgt af baristaer 
Alt i vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer. 
Finansering
0% i rente og gebyrer

Delbetal 469 DKK / md i 10 mdr. eller betal 9.899 DKK kontant nu

Vælg delbetaling i checkout. Samlet køb skal være på minimum DKK 2.000,00
Gratis fragt på
køb over DKK 449,00
Se mere
Hurtig levering
1-3 hverdage
Se mere
Udvalgt af baristaer
Se mere
Personlig rådgivning
Læs mere

Produktbeskrivelse

Jura WE8 (EA) Dark Inox espressomaskine

Jura WE8 (EA) Dark Inox er en fuldautomatisk espressomaskine til erhvervsbrug. Det er en maskine af ekstrem høj kvalitet, flot design og er samtidig super brugervenlig i form af sit lækre og lige til touch-display. WE står for Workplace Environment, og maskinen passer derfor perfekt til et mindre kontor, reception eller lignende.

En meget enkel, æstetisk og praktisk maskine – gennemarbejdet ned til mindste detalje.

Juras WE8 har en anbefalet dagsproduktion på 30 kopper dagligt. Derfor vil vi hos Kristians Kaffe anbefale den til dit kontor med omkring 5-15 medarbejdere – selvfølgelig alt afhængigt af hvor kaffe-glade i er!

Denne fantastiske schweiziske innovation har Juras Aroma G3 kværn. Dette betyder, at du får op til 12% mere aroma i din kaffe, samtidig med at kværnens højere andel af fine partikler garanterer perfekte, konsekvente og pålidelige resultater i flere år frem. Kværnen er derudover langt mere lydsvag, og forstyrrer derfor langt mindre på arbejdspladsen.

Det unikke ved denne Jura maskine er tilføjelse af nye drikke til det allerede store sortiment. Denne maskine kan nemlig servere 16 forskellige drikke, med og uden mælk, og bare ved ét enkelt klik. Du kan nemlig nu få macchiato, espresso doppio, special kaffe eller varmt vand til grøn te. Alle disse drikke kan du manuelt selv gå ind og justere, sådan de passer lige til dit behov.

Derudover arbejder maskinen selvfølgelig hurtigt, og kan eksempelvis lave 2 espresso eller 2 varmt vand af 200ml på kun 45 sekunder!

Maskinen er også spækket med Juras Fine foam frother G2, som er fremstillet af yderst høj kvalitet. Den er specielt designet til at fremstille kaffespecialiteter med mælkeskum, og tager din kaffeoplevelse et skridt længere.

Medvidere, indeholder maskinen Juras intelligente vandsystem i samarbejde med CLARIS Pro Smart filteret, som sørger for vand i bedste kvalitet til din kaffe eller te. Ydermere, er ekstraktionstiden på de kortere kaffer, som ristretto eller espresso også blevet optimeret i form af Juras egen innovation: Pulse Extraction Process (P.E.P).

Maskinen har også et fantastisk lækkert display. Det 2,8″ store TFT farvedisplay viser 4 drikke, og man kan ved at trykke på den lille pil på skærmen få vist endnu flere. Derudover kan man også bruge pile og p-knappen på maskinen, til at åbne rengøringsprogrammerne og indstillinger.

For at gøre det endnu nemmere kan maskinen også styres via. Bluetooth i gennem det indbyggede Jura Smart Connect samt via. Wifi gennem Juras egen app. Dette kræver dog et tilkøb af en Wifi Connector, som kan fås her på vores hjemmeside: Jura Wifi Connector

For at gøre maskinen endnu nemmere at vedligeholde på et travlt kontor, har Jura valgt at spække den med et fantastisk rengøringssystem. Maskinen har skylle- og rengøringsprogrammer integreret, hvilket sikrer TÜV-certificeret hygiejne ved bare ét enkelt klik.

Maskinen indeholder også en stor bønnebeholder med en kapacitet på 500 g, som er beskyttet af et aromabeskyttelseslåg, hvilket betyder at dine bønners kvalitet ikke forværres. Oven i dette har maskinen en 3 liters vandtank samt en kaffegrumsbeholder, som nemt kan smides i opvaskemaskinen. Alt dette er med til at give en maskine, der kræver minimal vedligeholdelse i den travle hverdag.

Det eneste du altså selv skal sørge for med denne maskine er at genopfylde bønner, vand og mælk når du løber tør, en sjælden rengøring eller afkalkning og strøm. Ved rengøring af maskinen anbefaler vi brug af Juras rengøringsprodukter, som også kan findes på hjemmesiden: Jura rengøringsprodukter

Dog behøver du ikke bekymrer dig om at overbelaste klimaet, da Jura har nogle af de mest klimavenlige løsninger på markedet når det kommer til maskiner til erhverv. Jura gør nemlig brug af små termoblokke inde i maskinen, hvilket meget hurtigt kan opvarmes ved brug, hvilket også forsikrer at du ikke skal vente på, at maskinen skal varme op.

Se resten af vores produkter fra Jura her: Jura

Yderligere information

Vægt 15 kg
Supplier Number

15420

EAN: 7610917154203 Varenummer (SKU): 15420 Kategorier: , Tags: , , , , Brand:

Kaffe fra eget risteri

Et stort udvalg af kaffevarianter, hvor der er noget for en hver smag.

Maskiner & Kværne

[cusrev_reviews_grid count="3" show_products="true" product_links="true" sort_by="date" sort="DESC" categories="" product_tags="" products="" color_ex_brdr="#ebebeb" color_brdr="#ebebeb" color_ex_bcrd="" color_bcrd="#ffffff" color_pr_bcrd="#f4f4f4" color_stars="#FFD707" shop_reviews="false" count_shop_reviews="1" inactive_products="false" avatars="initials" show_more="0" min_chars="0" show_summary_bar="false"]
lockenvelopeenterlicenseusercarttagphone-handsetphonebubbleclockarrow-rightcheckmark-circle
Free Shipping Limited Time Only
MENU
DEMO
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Your Cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram