Hurtig levering 1-3 hverdage
Gratis fragt på køb over DKK 449,00
Vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer
Min konto
0,00 kr.

Din kurv

Sikker checkout
Gå til kasse
Jura X6 (EA) Dark Inox espressomaskineJura X6 espressomaskineJura X6 espressomaskineJura X6 espressomaskine
  • Jura X6 (EA) Dark Inox espressomaskine
  • Jura X6 espressomaskine
  • Jura X6 espressomaskine
  • Jura X6 espressomaskine

Jura X6 (EA) Dark Inox espressomaskine

Jura X6 (EA) Dark Inox er en fuldautomatisk espressomaskine til erhvervsbrug. Det er en maskine af ekstrem høj kvalitet, flot design og er samtidig super brugervenlig i form af sit lækre og lige til touch-display.

21.875,00 kr. inkl. moms

Ikke på lager

Gratis fragt på køb over DKK 399,00
Vi sender i hele landet til pakkeshops og erhvervsadresser.
Hurtig levering 1-3 hverdage
Vi pakker din ordre så snart den er gennemført, og afsender inden kl. 14:00 samme dag.
Udvalgt af baristaer 
Alt i vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer. 
Finansering
0% i rente og gebyrer

Delbetal 469 DKK / md i 10 mdr. eller betal 9.899 DKK kontant nu

Vælg delbetaling i checkout. Samlet køb skal være på minimum DKK 2.000,00
Gratis fragt på
køb over DKK 449,00
Se mere
Hurtig levering
1-3 hverdage
Se mere
Udvalgt af baristaer
Se mere
Personlig rådgivning
Læs mere

Produktbeskrivelse

Jura X6 (EA) Dark Inox espressomaskine

Jura X6 (EA) Dark Inox er en fuldautomatisk espressomaskine til erhvervsbrug. Det er en maskine af ekstrem høj kvalitet, flot design og er samtidig super brugervenlig i form af sit lækre og lige til touch-display.

En meget proffesionel, robust og praktisk maskine – gennemarbejdet ned til mindste detalje.

Juras X6 (EA) Dark Inox har en anbefalet dagsproduktion på 80 kopper dagligt. Derfor vil vi hos Kristians Kaffe anbefale den til dit kontor med omkring 15-30 medarbejdere – selvfølgelig alt afhængigt af hvor kaffe-glade I er!

Denne fantastiske schweiziske innovation er udstyret med Juras Professional Aroma kværn. Dette betyder, at du får 12,2% mere aroma i din kaffe, samtidig med at kværnens højere andel af fine partikler garanterer perfekte, konsekvente og pålidelige resultater i flere år frem. Kværnen er derudover langt mere lydsvag, og forstyrrer derfor langt mindre på arbejdspladsen.

Maskinen har også et fantastisk lækkert display. Det 2.8” store touchscreen-farvedisplay kombineret med 6 store genkendelige knapper gør det dejlig nemt at bestille lige den kop kaffe du vil, om det så er en espresso, ristretto, varmt vand eller en helt kande kaffe på op til 5 kopper, som endda kan laves på under 2,5 minut!

For at gøre det endnu nemmere kan maskinen også styres via. mobil, tablet eller lignende gennem det indbyggede Jura Smart Connect og deres egen app.

Medvidere, indeholder maskinen Juras intelligente vandsystem i samarbejde med CLARIS Pro Smart filteret, som sørger for vand i bedste kvalitet til din kaffe eller te. Ydermere, er ekstraktionstiden på de kortere kaffer, som ristretto eller espresso også blevet optimeret i form af Juras egen innovation: Pulse Extraction Process (P.E.P).

For at gøre maskinen endnu nemmere at vedligeholde på et travlt kontor, har Jura valgt at spække den med et fantastisk rengøringssystem. Maskinen har skylle- og rengøringsprogrammer integreret, hvilket sikrer TÜV-certificeret hygiejne ved bare ét enkelt klik.

Det eneste du altså selv skal sørge for med denne maskine er at genopfylde bønner, vand når du løber tør, en sjælden rengøring og afkalkning samt strøm. Ved rengøring af maskinen anbefaler vi brug af Juras rengøringsprodukter, som også kan findes vores hjemmeside: Jura rengøringsprodukter

Du behøver heller ikke bekymre dig om at overbelaste klimaet for meget, da Jura har nogle af de mest klimavenlige løsninger på markedet når det kommer til maskiner til erhverv. Jura gør nemlig brug af små termoblokke inde i maskinen, hvilket meget hurtigt kan opvarmes ved brug, hvilket også forsikrer at du ikke skal vente på, at maskinen skal varme op.

Se resten af vores produkter fra Jura her: Jura

Yderligere information

Vægt 15 kg
Supplier Number

15416

Kaffe fra eget risteri

Et stort udvalg af kaffevarianter, hvor der er noget for en hver smag.

Maskiner & Kværne

[cusrev_reviews_grid count="3" show_products="true" product_links="true" sort_by="date" sort="DESC" categories="" product_tags="" products="" color_ex_brdr="#ebebeb" color_brdr="#ebebeb" color_ex_bcrd="" color_bcrd="#ffffff" color_pr_bcrd="#f4f4f4" color_stars="#FFD707" shop_reviews="false" count_shop_reviews="1" inactive_products="false" avatars="initials" show_more="0" min_chars="0" show_summary_bar="false"]
lockenvelopeenterlicenseusercarttagphone-handsetphonebubbleclockcheckmark-circle
Free Shipping Limited Time Only
MENU
DEMO
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Your Cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram