Hurtig levering 1-3 hverdage
Gratis fragt på køb over DKK 449,00
Vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer
Min konto
0,00 kr.

Din kurv

Sikker checkout
Gå til kasse
La Spaziale S1 Mini Vivaldi II
  • La Spaziale S1 Mini Vivaldi II

La Spaziale S1 Mini Vivaldi II

Mini Vivaldi II fra La Spaziale er en fantastisk espressomaskine med dobbelt kedel / dual boiler, hvor både damptryk kan styres samt brygtemperatur med 1 grads nøjagtighed.

12.995,00 kr. inkl. moms

Gratis fragt på køb over DKK 399,00
Vi sender i hele landet til pakkeshops og erhvervsadresser.
Hurtig levering 1-3 hverdage
Vi pakker din ordre så snart den er gennemført, og afsender inden kl. 14:00 samme dag.
Udvalgt af baristaer 
Alt i vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer. 
Finansering
0% i rente og gebyrer

Delbetal 469 DKK / md i 10 mdr. eller betal 9.899 DKK kontant nu

Vælg delbetaling i checkout. Samlet køb skal være på minimum DKK 2.000,00
Gratis fragt på
køb over DKK 449,00
Se mere
Hurtig levering
1-3 hverdage
Se mere
Udvalgt af baristaer
Se mere
Personlig rådgivning
Læs mere

Produktbeskrivelse

La Spaziale S1 Mini Vivaldi II

Mini Vivaldi II fra La Spaziale er en fantastisk espressomaskine med dobbelt kedel / dual boiler, hvor både damptryk kan styres samt brygtemperatur med 1 grads nøjagtighed. Vivaldi Mini har også volumetrisk dosering, hvilket betyder at maskinen kan programmeres til at give præcis samme mægde hver gang og altså stoppe selv. Maskinen er med vibrationspumpe, hvilket giver nogle dejlige espressoskud på grund af pumpens rolige opbygning af brygtryk. Deruover er maskinen med vandtank, så den kan stå alle steder og behøver kun 230v.

Mini Vivaldi II blev oprindelig bygget til kommerciel brug i mindre skala, f. eks. en lille café eller det lille mindre kontor eller endda som mobil kaffebar men Vivaldi blev hurtigt opdaget af blandt andet hjemmebaristaerne, hvor den er blevet sammenlignet med de helt dyre mærker gennem tiden.

La Spaziale har altid sværget til portafiltre med 53 mm kurve, hvilket er mindre end den mere udbredte 58 mm. Den mindre diameter giver en mindre “kaffe-puck” i diamter men giver samtidig en højere kaffe-puck, hvilket giver en helt anden ekstration af espressoen end på en 58 mm. Det smager i hvert fald pragtfult og det mener La Spaziale giver en bedre espresso.

Version 1 eller 2

Som en lille note, så findes La Spaziale S1 Mini i en version I og en version II. Det er en generel misforståelse at der er tale om en ny og en gammel, hvilket ikke er tilfældet.

Version 1 leveres med et manometer der viser trykket i dampkedlen og på maskinen vises temperaturen i dampkedlen i 5 graders intervaller på maskinen diodelys og klistermærke.

Version II leveres med manometer der viser både brygtryk samt trykket i dampkedlen og viser maskinen brygkedlens temperatur i 1 grads intervaller på maskinens diodelys og klistermærke. Det er selvfølgelig muligt at stille både damptemperatur (mere eller mindre damp) samt stille brygtemperaturen på maskinen.

La Spaziale bygger alle maskiner på bestilling og vi kan levere begge modeller med ca. en uges varsel ligesom vi, som noget unikt, kan tilbyde andre farver end standard sort, rød eller sølv, hvis du har specielle ønsker til farvevalget. Vil vil dog have standardfarve og model II på lager som udgangspunkt!

Mini´en, som der intet mini er over i performance, kan ses og prøves i vores showroom!

Yderligere information

Vægt 28,0 kg
Delivery Time

5-8 dages levering (fjernlager) / Bestillingsvare

Vivaldi Mini

Rød, Sort, Sølv

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , Tags: , , , Brand:

Kaffe fra eget risteri

Et stort udvalg af kaffevarianter, hvor der er noget for en hver smag.

Maskiner & Kværne

[cusrev_reviews_grid count="3" show_products="true" product_links="true" sort_by="date" sort="DESC" categories="" product_tags="" products="" color_ex_brdr="#ebebeb" color_brdr="#ebebeb" color_ex_bcrd="" color_bcrd="#ffffff" color_pr_bcrd="#f4f4f4" color_stars="#FFD707" shop_reviews="false" count_shop_reviews="1" inactive_products="false" avatars="initials" show_more="0" min_chars="0" show_summary_bar="false"]
lockenvelopeenterlicenseusercarttagphone-handsetphonebubbleclockarrow-rightcheckmark-circle
Free Shipping Limited Time Only
MENU
DEMO
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Your Cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram