Hurtig levering 1-3 hverdage
Gratis fragt på køb over DKK 449,00
Vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer
Min konto
0,00 kr.

Din kurv

Sikker checkout
Gå til kasse
Espresso Nova

Espresso Nova

Espresso Nova bygger videre på DNA´en fra Espresso Original, men vi har justeret lidt på sammensætningen af bønnerne, hvor vi har beholdt blandingsforholdet og risteprofilen. Grundbasen er stadig en god del kaffe fra Brasilien, 60 %, som giver en dyb bund, masser af chokolade og dejlig fylde. Vi har dog fundet en blanding, der har markant mere frugt og noget mere syrlighed og det smages meget tydeligt. Blandingen en dejlig afbalanceret krydret smag og sødme og slutteligt en fin, men tydelig syre.

Alle vores espressovarianter sælges som hele bønner

74,00 kr.239,00 kr. inkl. moms

Gratis fragt på køb over DKK 399,00
Vi sender i hele landet til pakkeshops og erhvervsadresser.
Hurtig levering 1-3 hverdage
Vi pakker din ordre så snart den er gennemført, og afsender inden kl. 14:00 samme dag.
Udvalgt af baristaer 
Alt i vores sortiment er nøje udvalgt af baristaer. 
Finansering
0% i rente og gebyrer

Delbetal 469 DKK / md i 10 mdr. eller betal 9.899 DKK kontant nu

Vælg delbetaling i checkout. Samlet køb skal være på minimum DKK 2.000,00
Gratis fragt på
køb over DKK 449,00
Se mere
Hurtig levering
1-3 hverdage
Se mere
Udvalgt af baristaer
Se mere
Personlig rådgivning
Læs mere

Produktbeskrivelse

Espresso Nova

Vores nye Espresso Nova er en videreudvikling af vores Espresso Original, som stadig er vores storsælger med masser af fylde, tyngde og kraft.

Espresso Nova bygger videre på DNA´en fra Espresso Original, men vi har justeret lidt på sammensætningen af bønnerne, hvor vi har beholdt blandingsforholdet og risteprofilen. Grundbasen er stadig en god del kaffe fra Brasilien, 60 %, som giver en dyb bund, masser af chokolade og dejlig fylde. Vi har dog fundet en blanding der har markant mere frugt og noget mere syrlighed og det smages meget tydeligt. Blandingen giver en dejlig afbalanceret krydret smag og sødme og slutteligt en fin, men tydelig syre.

En dejlig espresso, som alle vil kunne lide, både med og uden mælk og med smagsnoter der også giver lidt til entutiasten.

Espressoen passer selvsagt perfekt til espresso men er også virkelig god i fuldautomatiske maskiner, såsom Siemens, Delonghi, Schaerer, Sage og mange andre.

 

Ristegrad: Mellemristet. Måler 77-79 på Agtron-skalaen. Agtron-skalaen bruges til at klassificere ristegraden af kaffe. Jo højere tallet er jo lysere er ristegraden.

Vores Kaffer spænder fra 66 Agtron (After Dark vores mørkristede Espresso) til 109 Agtron (Costa Rica – Palmichal vores lysristede filterkaffe )

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Vægt

250 gram, 500 gram, 1.000 gram

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , Brand:

Kaffe fra eget risteri

Et stort udvalg af kaffevarianter, hvor der er noget for en hver smag.

Maskiner & Kværne

[cusrev_reviews_grid count="3" show_products="true" product_links="true" sort_by="date" sort="DESC" categories="" product_tags="" products="" color_ex_brdr="#ebebeb" color_brdr="#ebebeb" color_ex_bcrd="" color_bcrd="#ffffff" color_pr_bcrd="#f4f4f4" color_stars="#FFD707" shop_reviews="false" count_shop_reviews="1" inactive_products="false" avatars="initials" show_more="0" min_chars="0" show_summary_bar="false"]
lockenvelopeenterlicenseusercarttagphone-handsetphonebubbleclockarrow-rightcheckmark-circle
Free Shipping Limited Time Only
MENU
DEMO
Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Your Cart
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram